*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V64-jackpotomgang med 1,3 millioner ekstra

Momarken12062018_Jan Roar Mjølnerød kjører Tangen Tøff_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Jan Roar Mjølnerød og Tangen Tøff. Torsdag kommer den ut i regi Robert Bergh. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Bankerfritt! Solid lås! Smellfrekke objekter - infoen på våre beste spill i omgangen MÅ DU IKKE GÅ GLIPP AV! Her jaktes storcashen med frekke bonger! Du tar vel rygg på oss i kveld?

Travtipset for V64-omgangen til Östersund får du med et abonnement på Nettavisen Pluss. Det koster kun 1 krone for 1. måned, evt 399 for 3 mnd.

Klikk her for å bli abonnent og for å lese dagens KOMPLETTE V64-tips! (Er du allerede abonnent logger du deg bare inn på samme lenke!)

Dagens GRATISTIPS til V64:

V64-1 : 3 Macelleria – Blir ikke rigget til i årsdebuten, og det blir sko på alle fire samt en vanlig vogn. Utviklet seg kolossalt i fjor, og løp nesten inn en million kroner. Alle i dette feltet har respekt for den, og dermed blir det normalt gratis tet med 2 Cobourg Hanover i rygg leder. Har vunnet løp med sko/vanlig vogn tidligere, og leverer den i nærheten av sitt beste etter oppholdet så er det snakk om en vinner. Det man skal være litt klar over er at dette er et lite felt, og at speedige Cobourg Hanover trolig vil få sine luker. Skulle da storfavoritten være noe under pari så kan kanskje dette bli mer spennende enn hva favorittspillerne tror. VI LÅSER LØPET PÅ DISSE TO.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag