Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V64-omgang på Åby

Småfrekk banker! Vi spekulerer mot dagens tyngste favoritter! Nå er vel det endelig duket for superobjektet? Her vil du elske infoen! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V64-vurderinger på Åby?

KJEMPESUKSESS I V75 PÅ MANTORP SØNDAG 1. MARS
Nettavisens svenske samarbeidspartner, Snoken, fikk gedigen klaff med sine V75-bonger til Mantorp 1. mars. Hele ni andelslag på Eksperten suste inn, med mektige gevinster. De fordelte seg slik:
2 andelslag med ti andeler a kr 100 - utbetaling kr 84 909
3 andelslag med fire andeler a kr 250 - utbetaling kr 84 909
2 andelslag med fire andeler a kr 300 - utbetaling kr 86 522
1 andelslag med ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 90 204
1 andelslag med fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 90 204

Totalt ble det omsatt for kr 10 600 på Snoken sine andelslag til Mantorp denne søndagen. INNSPILT FORMIDABLE kr 777 887

Lerum med systemfullklaff i V64-spillet 28. februar!
Det ble bare fem riktige på de flate bongene denne fredagen, men på systemet ble det fullklaff. Vi satt igjen med 5x9, så noen maksimal uttelling ble det ikke. Månodin A.M. (3-valg) innfridde som en herlig tipsener, og var en av grunnene til at det ble fullklaff da den var en SINGEL UTGANG på systemet. Utbetalingen på systemet (fire andeler a Kr.1 000) ble Kr. 13 684,-.

Lerum med herlig V5-treff - Kr.750 ble til Kr.16 711 på Forus 25. februar!
Det ble ikke helt lettløst i V5-spillet på Forus denne tirsdagen, men undertegnedes største bong (Kr.750) uten banker satt som spikret. Åspe Mix (6%) var med på fem hester. Utbetalingen for dem som tok rygg på denne bongen ble knallfine Kr.16 711,-.

Lerum med solide V65-tips i Bergen 13. februar - Kr.1 800 ble til Kr. 23 837!
Tipsene satt bra mellom de syv fjell denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for dem som tok rygg på den store bongen til undertegnede (Kr.1 800). Sylv Odin innfridde som dagens banker, og SJOKKET Rymix (5,2%) slo til som en ordentlig godbit. Utbetalingen for dem som tok rygg ble meget solide Kr.23 837,-. På Eksperten serverte vi også en ren V6 bong på samme størrelse (fire andeler a Kr.500), og den betalte ut Kr.37 558,-. Du tar vel rygg på våre tips fra Bergen?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Åby står for kveldens V64-omgang, og dette er en FLOTT omgang. Vi skal prøve å felle dagens tyngste favoritter, og vi velger å banke 9 Rexine (V64-3) som feilet bort en mulig seier i V75'en sist. Trivdes nok ikke helt på en elendig bane, og vi er inne på at vi skal få se en ytterligere forbedret utgave i kveld. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Mellby Guard – Har vært veldig bra på slutten, og den blir hardt betrodd i innledningsløpet. Gikk 11,7 s 800m sist, og avgjorde fra en kald utgangsposisjon. Er kjapp i vei, og her kan det fort bli tet. Hadde vært en banker på en kjapp sprint, men vi nøyer oss med å sette den først på en distanse som neppe er et pluss. At den får gå uten sko på beina er dog et pluss. 2 Vikens High Yield – Er veldig grunnkapabel, og gjør en spennende start etter pause. Rapportene går i dur, det blir skorykk på alle fire, og er det noe Robert Bergh kan, ja, da er det avkom etter Love You. PLUKKES MED PÅ ALT!

V64-2 : 9 Cash Bore – Har virkelig ikke hatt marginer med seg i årets to første starter, og den er MILEVIS bedre enn raden! Spurtet voldsomt etter sene luker nest sist, og gikk da helpigg i mål. Sist fikk den etter hvert andre utvendig, angrep inn på oppløpet, avgjorde sprettlett med flere lengder, men feilet så oppunder mål. Hadde travet 16,4/2140ma uten den galoppen, og det hadde den gjort ubrukt. Til denne starten rykker man skoene av bak, og det vil nok hjelpe bra på. Her kommer vel seieren?

V64-3 : 9 Rexine – Feilet fra seg en mulig seieren i V75’en sist, og det er ingen fare med formen. Banen på Jarlsberg var elendig, og det er mulig at Rexine ikke likte den veldig godt. Har stor fart i kroppen sin, den står i et spennende smygspor, og motstanden er mildt sagt ikke skremmende. Blåser alt med litt tempo? MÅ BARE PRØVES!

V64-4 : 3 Betting Ace – Dette er et veldig dårlig løp, og også riktig så jevnt løp. Vår ide var med på en «blodig åpning» etter pause sist, og den ble naturligvis stiv tilslutt. Robert Bergh var dog fornøyd med innsatsen, og i kveld rykkes skoene. Kan muligens komme seg billig foran her, og mot en mildt sagt overkommelig gjeng skal den passes. Vår tipsener i et løp som ellers ikke er så enkelt å ranke.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 3 Whipped Eggs – Var helt utrolig bra på sitt beste i fjor, og den utviklet seg noe kolossalt. Nå er det duket for årsdebut, den blir hardt betrodd, og feilfritt vinner den normalt dette. Vi er dog noe skeptisk til avkom etter Ready Cash da de aldri er helt å stole på. Nå kommer altså Whipped Eggs ut etter pause, og kan fort den være i overkant løpssugen. Dermed finnes det en viss galopprisiko her, og vi avstår derfor fra å gå ALL IN. 6 Smokey Herman – Ble sittende bom fast med krefter igjen sist, og er på vei mot storformen. I kveld blir det «RACERBALANSE», og skorykk på alle fire. Skulle Whipped Eggs røre det til for seg så er Smokey Herman svært spennende. OBS!

V64-6 : 7 Broad Vision – Debuterte med seier i regi Bo Westergaard sist, og det gjorde den veldig enkelt. Har møtt bedre hester enn dette tidligere, og satt altså fast med litt krefter igjen i fjorårets Derby. Er normalt MYE forbedret med et løp i kroppen etter pause, den er veldig kjapp fra start, og her klemmer vel Tom Erik Solberg til direkte? Gjør seg ikke bort i dette løpet, og den settes frekt først på ranken.