En travhelg spekket med jackpotomganger og doble V75-omganger står foran oss. Lørdag er det premiere for nykonseptet V75 SuperSaturday der vi både spiller til den svenske V75-omgangen på Färjestad, mens Leangen byr på Gulljackpot i sin V75-omgang med spillestopp kl 20.00. Også søndagen byr på jackpotomganger. I søndagens V75-omgang på Halmstad venter det 3 203 686 SEK som skal fordeles i premiepotten. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Momarken med jackpot og hele 845 455 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag som innledes med V65-lunsj på Axevalla. Fredag kveld er det Jarlsberg travbane som er vertskap for den norske V65-omgangen, mens Ørebro er vertskap for de svenske V64-løpene. På Ørebro er det i tillegg jackpot og hele 1 263 270 SEK ekstra i sekserpotten.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Jarlsberg og fredagskveldens V65-omgang. Det er som vanlig spillestopp kl 18.55. Med kun sju løp på programmet innledes V5-spillet allerede i V65-3 og har spillestopp kl 19.45. Jeg går på bankeren direkte i V65-1 og tror min banker leder fra start til mål.

Perfekte forutsetninger for V65-bankeren
Det handler om 2 Jackson Avery som gjorde et veldig fint seiersløp på Momarken forrrige onsdag. Var riktignok stor favoritt i det løpet og møtte svært overkommelig motstand. Men det var veldig fin stil på hesten og fra andrespor bak bilen, lukter dette tidlig tet og game over. Jeg bruker 2 Jackson Avery som min V65-banker på Jarlsberg fredag.

Hamre versus Rennesvik også i V65-5/DD-1
Erlend Rennesvik har også gode vinnersjanser i V65-5/V5-3/DD-1 med 1 Liwi Power som gjorde et meget flott inntrykk i V75-løpet på Jarlsberg for to uker siden. Avsluttet knallsterkt til tredje da etter drøye spor i den siste svingen. Men uansett tror jeg Frode Hamre har den beste hesten i 4 Broadway Don. Jeg spiller begge hestene på samtlige V65 og V5-forslag, men i DD-spillet velger jeg å bankerspille 4 Broadway Don i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flåten med årets første treårsvinner
Strekhestene (tre i tallet) har de klart beste forutsetningene i V65-2 og spennende blir det å se treårige 1 Tyri Frikk til start allerede i januar. Geir Flåten trener og kusker hesten. Galopperter fra seg en 33-tid i prøveløpet, men skal i følge Flåten ha enda mer å gå på. Min favoritt i V65-2.

Ubeseiret favoritt i V65-3
Det er ganske bra klasse på V65-3/V5-1 i et løp som er utskrevet som et tidsløp. 4 Ocaen Tilly har kun gjort to starter og vunnet begge på tildels imponerende vis. Men har ikke startet siden 3. oktober, da hesten ble tykk i beina. Motivert favoritt i løpet, men ingen banker i mine øyne, da han møter noen formsterke konkurrenter i V65-3/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kulingen eller alle?
Fartsfylte 7 Kulingen har et veldig fint løp foran seg i V65-4/V5-2 og holder hesten seg noenlunde rolig underveis, skal det være meget bra vinnersjanse for favoritten. Sprint er neppe noe minus og det må være en motivert favoritt i et løp som er vidåpent bak favoritten.

Kan vinne fra tolvtespor
1 Mia Vince takket for et perfekt smygløp i V75-3 på Bjerke lørdag (Nettavisens V75-mester) og speedet inn til en meget overraskende seier. Seks dager senere blir hesten klar favoritt i V65-6/V5-4 og fra førstespor blir hoppa trolig testet i tet denne fredagen. Hun er nok klart best med ryggløp underveis og jeg trekker derfor frem 12 Best Regards som mitt førstevalg. Tolvtespor på sprint er utfordrende, men skulle hestene på innerfile får stive bein mot mål, kan 12 Best Regards ta ned hele gjengen.