Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten. De fordelte seg slik:

*To andelslag med 10 andeler kr 200 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 6 andeler a kr 330 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 4 andeler a kr 500 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* Tre systemspill med 10 andeler a kr 400 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Ett systemspill med 20 andeler a kr 200 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Tre systemspill med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* To systemspill med 20 andeler a kr 300 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* Ett systemspill med 4 andeler a kr 1500 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* To systemspill med 4 andeler a kr 2 000 - utbetaling kr 142 228 hver seg

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Innledningsvis ser det veldig oversiktelig ut i kveldens V65-omgang fra Bergen. Vær dog litt OBS på at det blir langt mer vrient litt ut i omgangen, og ingen bør bli overrasket om det skreller til i de siste avdelingene. Den beste V65-bankeren kommer ut i V65-3, og der står vi alene på svært kapable 10 Kompis. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Søndre Jerkeld – Blåser normalt rundt en gjeng som dette, selv om den står på 60m tillegg. Kommer ut etter en liten pause, men pleier å være godt forberedt, og rapportene på den er også gode. Drar stor fordel av få hester i feltet, og den vil få gratis kontakt i dette lille feltet. Skal stå først på ranken, og det er snakk om en veldig motivert favoritt.

V65-2 : 1 Sacrifice – Debuterte for Pål Buer sist, og den gjorde et solid løp fra dødens. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og fra tet blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Skal stå klart først på ranken med såpass fine betingelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 10 Kompis – Konkurrerer mot seg selv her, for går den feilfritt, ja, da er den i en helt egen klasse. Var klink overlegen sist, og la da inn en avslutning i 21-fart. Er milevis bedre enn det grunnlaget den har på konto, og taper altså ikke dette om den bare kommer seg feilfritt rundt.

V65-4 : 1 Karuso B.R. – Har gjort to løp etter den kom inn på stallen til Lars Tore Hauge, og har vært klart forbedret. Nest sist var den ikke langt bak 8 Ferghana, og det kan fort være revansjedags med noen blåsere i kroppen. Er veldig kjapp fra start, og leder fort dette rundt om skulle den være som best. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Vest Odin – Har virkelig hevet seg på slutten, og den må passes med veldig fine betingelser. Den kom råsterkt tilbake etter galopp tredje sist, mens den feilet i et skummelt angrep mot oppløpet nest sist. Sist fullførte den solid fra dødens, og bekreftet sin flotte form. Står spennende til på strek, den møter stort sett de samme som tidligere, og med flyt kan dette opplagt gå veien. OBS!

V65-6 : 6 Bellatrix – Er ingen enkel hest å få inn på bestilling, men dette er en bra hest i grunnlaget, og en hest vi likte skarpt sist. Spurtet da strålende uten at det klaffet helt underveis, og den kom til mål med krefter igjen. Blir solid kuskeplusset med Pål Buer nå, den kan åpne bak bilen, og vi blir ikke overrasket om den godeste Buer klemmer til direkte. SKAL PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.