*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V65-kveld fra Halmstad

Momarken18032017_Peter Untersteiner vant løp 7 med Alvena Take It_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Peter Untersteiner er aktuell i kveldens V65-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Jevn og spennende V65-omgang med start klokken 19.15! Vi byr på oppdaterte V65-vurderinger til Halmstad, og de går vel du ikke glipp av?

01.08.20 20:46

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Halmstad byr på en jevn og spennende V65-omgang denne kvelden. Vi fant ingen klink banker, og våre litt større bonger er uten. På de reduserte forslagene banker vi 7 Toto Barosso frekt i innledningsløpet. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 7 Toto Barosso – Er ordentlig god, og BEST i innledningsløpet. Den feilet som HELPIGG med alt igjen i stengt posisjon nest sist, mens den lekte hjem seieren sist. Er ikke 100% travsikker enda, men på ren kapasitet er altså denne knallgod. Har en stor sjanse om alt går riktig for seg, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne.

V65-2 : 1 Tupac Face – Er en 5-åring som kun har gjort fire løp, og denne hestekroppen har faktisk trengt løp. Har dog gradvis blitt bedre, og nest sist spurtet den bra i kulissene. Sist solgte den seg dyrt fra tet, og en seier er neppe langt unna. Trenger ikke å bli enkel å plukke ned på en lynrask bane… OBS!

V65-3 : 8 High Roller Sox – Har vel ikke imponert hittil i sin karriere, men gjort det helt greit. Har fått to løp i kroppen etter pause, og fullførte helt OK i tøffe omgivelser sist. Nå er den billigere ute, bakskoene rykkes for første gang i karrieren, og i et løp som dette duger den. OBS!

V65-4 : 1 Pinotage A.A. – Fullførte meget fint mot mye bedre hester enn dette sist, og den gjorde nok sitt beste løp i karrieren da. Er en flink hoppe, og en helt OK favoritt i et ganske dårlig løp. Vi kjøper den dog ikke som storfavoritt, og plukker med noen hester i mot.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 Galewindsonthepath – Dette er et meget bra løp for ungdommene, og det er solid kvalitet på hestene. Vår ide har en drømmeoppgave foran seg, og skulle den komme seg foran så kan den umulig bli enkel å plukke ned på en kjapp bane. MÅ MED PÅ ALT!

V65-6 : 7 Roofparty – Er egentlig en knallgod hest i grunnlaget, men den har tidligere i år skuffet oss MYE. Sist var den dog tilbake på sitt beste, og etter en sisterunde i dødens avgjorde den veldig enkelt. Er brennkvikk fra start, og fra eventuelt tet på en kjapp bane så har den en stor sjanse om den leverer som sist.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.