*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V65-kveld fra Sverige

Bergen Travpark01062019_Christina A. Hande_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Christina A. Hande er aktuell i kveldens V65-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren tror vi hardt på! Få også med deg godbiten som kan gå under radaren! Du blir vel med oss i jakten på V65-suksess i kveld?

Lerum med supertips på Jägersro i V64-spillet 13. oktober - Kr.480 ble til Kr.7 807
Undertegnede serverte meget sterke tips på Jägersro denne tirsdagen, og det meste satt som det skulle. Vår frekke banker, Nadal Coger (3-valg), vant veldig enkelt. I tillegg ble Frode Cash (4-valg) og M.T. Oscar (2-valg) servert som deilige tipsenere. Bongen på Kr.480 satt som et skudd, og betalte ut fantastisk fine Kr.7 807,-.

Følgende info ble servert på bankeren:
V64-4 : 7 Nadal Coger – Dette er et svakt løp, og her skal det ikke veldig mye til for å vinne. Vår soleklare ide fullførte fint via siste indre sist, og gjorde det mot LANGT bedre hester enn dette. Gangen før fullførte den SOLID i sporene, og falt virkelig med flagget til topps. Møter altså en BILLIG gjeng i kveld, Persson er opp på sin springer, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Mantorp byr på en herlig V65-omgang lørdagskveld, og her skal vi i lukene. Som hjelp på veien byr vi på kveldens beste banker samt et objekt. Sjekk ut følgende:

V65-6 : 11 Baritone Artist – Er en av de beste 5-åringene i Sverige, og den kunne kanskje vært den beste om den hadde fått holde seg hel. Er ekstremt kapabel, og kan «ALT» på en god dag. Dukker her opp etter et lengre avbrekk, og er bare formen sånn noenlunde på plass, ja, da taper den ikke et løp som dette. Vi banker i en ellers krevende omgang.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-2 : 8 Hindenburg AM – Her blir 11 Cheek to Cheek TUNGT betrodd, men husk på at kusken er begrenset og hesten veldig fersk. Vi spekulerer, og gjør det med en hest som er god nok i massevis på ren kapasitet. Galopperte fra start sist, men kom strålende tilbake, og var ikke helt tom over mål. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og skal helt klart tas på alvor i kveld. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.