PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Örebro står for dagens V65-lunsj, og dette er en lunsjomgang vi liker skarpt. Flere spennende objekter er jobbet frem, og bankeren så ordentlig bra ut i debuten sist. 3 Pennywise (V65-2) er vårt bankervalg i denne omgangen, og den må ha en stor sjanse om den leverer som sist. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Fighter – Var ikke på topp sist, men god i nederlaget mot en såpass bra hest som Eddy West nest sist. Tredje sist vant den sikkert etter en sluttrunde i 12-fart. Har en riktig oppgave foran seg nå, og er formen på plass etter en mnd pause så duger den her. SPILLES!

V65-2 : 3 Pennywise – Var veldig fin i debuten sist, hadde full spenst over mål, og på klokken stod det 15,8 s 800m. Burde kunne 16,0 fra tet, og da tror vi ikke den taper et billig løp som dette. Må bare prøves med såpass perfekte betingelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 8 Henessi Hill – Kom ut etter en lengre pause sist, og debuterte for Svante Ericsson. Holdt lekestue fra tet, og la inn 12,8 s 800m med krefter igjen. Nå er den kuskeplusset, den har fått et løp i kroppen, og er normalt ytterligere forbedret. Løser det seg bare litt fra et dårlig spor så skal sjansene være gode.

V65-4 : 14 Nail’em – Spurtet bra etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen. Er en bedre hest enn storfavoritten på strek, og det skal bli spennende å se om den er ytterligere forbedret med et løp i kroppen. Settes først. Løpet ellers er småskummelt, og vi plukker med oss litt hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Bradbee – Har en drømmeoppgave foran seg, og den må ha en STOR sjanse å lede et løp som dette rundt om. Har vunnet 4 av 7 etter en tilsvarende pause, og den har altså vunnet 7 av 8 løp som den har gjort i tet. Leverer «ALLTID» når den kommer seg foran, og den er spillbar her.

V65-6 : 7 Adventure Ahead – Fullførte klart bra fra dødens sist, mens den satt bom fast som fulltanket i comebacket nest sist. Nå kommer den ut i en BIKE for første gang, den er lynrask fra start, og vi er inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»