Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V65-lunsj med Ohlsson i hovedrollen

Toppkusk med feite sjanser! Hvem innfrir han med? Vi jakter V65-opptur med en banker som har drømmebetingelser foran seg...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Östersund står for dagens V65-lunsjomgang, og her er det nok brodd i skoene som gjelder. Det er nemlig veldig kaldt, og svært vinterlige forhold. Vår banker takler normalt slike forhold, og vi spekulerer ikke mot 4 Vimse Lars (V65-4).

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Whispering Star – Er en hoppe med ganske fin grunnkapasitet, og den har gjort flere bra løp mot vel så gode hester som dette. Dukker nå opp i ny regi, den står perfekt til på strek, og er opplagt en tenkbar skrell mot ganske billig motstand. Prøves direkte ut for sin nye trener!

V65-2 : 5 Yours To Keep – Her er det veldig svak klasse på hestene, og det kan være smart å gardere dette ganske bredt. Vår ide er MYE bedre enn raden, og gikk bra i kulissene etter en ganske grov galopp sist. Kommer den seg bare rundt uten noe tull så vil den senke rekorden sin med en hel del. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 5 Cobourg Hanover – Har en perfekt oppgave foran seg her, og sjansene for tet og slutt må være store. Debuterte for sin nye trener sist, ble passivt kjørt, men spurtet bra nedover oppløpet, og vi hadde 12,6 s 800m på klokken. Kusken er svak, men her er vel det ikke mye han kan gjøre feil? SPILLES!

V65-4 : 4 Vimse Lars – Har en svært billig oppgave foran seg nå, og vi skjønner naturligvis at den blir hardt betrodd. Fullførte meget fint bak gode Lome Storm sist, og holder en veldig fin form. Kan ikke få en billigere oppgave enn dette, og det bør fakta dreie seg om tidlig tet og slutt. VI BANKER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 6 Cemonroc De Coeur – Småskummelt løp hvor vi plukker med oss litt hester. Ideen var svak sist, men grunnen kan ha vært for dårlige brodder i skoene. Kusken var veldig optimist på forhånd, og formen skal ikke være så verst på denne. Har en perfekt oppgave foran seg nå, og den må ikke glemmes.

V65-6 : 4 Tinder Lars – Er en fersk 5-åring som ikke har gjort mange feil hittil, og den har altså vunnet 3 av 5 løp. Dog har den også feilet i 3 av 5 starter, og vi stoler ikke helt på den. Viste 26,8/1300m etter galopp sist, og taper ikke dette løpet om den skikker seg. Motivert, men…


Kommentarer til denne saken