*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V65-lunsj på Axevalla

Jarlsberg07072019. Handsome Brad og kusk Carl johan Jepson.

Carl Johan Jepson (her bak elitetraveren Handsome Brad) har flere solide vinnersjanser i fredagens V65-lunsj på Axevalla. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Axevalla er første bane ut denne fredagen og der venter det en meget fin V65-lunsj.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi har en herlig travhelg foran oss. Lørdag er det Norsk Trav Oaks og Gulljackpot i V75 på Momarken og søndag er det internasjonal V75 på Solvalla. Neste søndag er det også internasjonal V65 med jackpot på Jarlsberg med hele 533 117 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrer oss om fredagens V65-lunsj på Axevalla. Her er det spillestopp allerede kl 12.45. Rolf Lerum er på en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. Det er en spillemessig flott V65-lunsj og Snoken lanserer sin banker i V65-3.

Leder hele veien?
Det handler om 1 Estreet Simoni og Rickard Svanstedt. Hesten er kvikk i vei og har vunnet to av sine ni løp i 2020. Trener Rickard Svanstedt er optimist på forhånd og har planer om å ta denne ut i V75 utover vinteren. Motstandsmessig er det svært overkommelig og normalt skal det være toppsjans for ledelse hele veien. 1 Estreet Simoni blir vår V65-banker og bankerspilles også på det minste V4-forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gode sjanser for Jepson
Carl Johan Jepson har vinnersjanse i flere av dagens V65-løp på Axevalla. Formtoppede 12 Rally Gunnar i V65-5/DD-1 er nok hans beste sjanse på forhånd og hesten blir da også ganske tung favoritt i V65-spillet. Står i tolvtespor bak bilen på sprint, men det er som kjent langt oppløp på Axevalla. 12 Rally Gunnar blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.