Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V65-lunsj på Solvalla

Seks sportrappe løp! Vi har jobbet godt i arkivet, og byr på de beste objektene i omgangen! Den beste bankeren kommer fra formstall... V65-opptur i vente?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med V5-fest på Solvalla 28. april
Undertegnede var ikke god nok i V86-spillet denne onsdagen, men i V5-spillet ble det gjort rent bord. Den lille bongen på Eksperten til Kr.405 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 436,-.

Leirvåg med solide V65-tips på Klosterskogen 29. april
Under den enorme DOBLE JACKPOTOMGANGEN på Klosterskogen denne torsdagen ble det nye gevinster for våre kunder. Den store V65-bongen på Nettavisen til Kr.1 875 satt nemlig som spikret, og her kunne man hente ut Kr.11 673,-.

OBS! Bankeren vår i V65-1 er strøket. Nå er våre litt større bonger uten banker, mens de litt mindre har banker på 5 Eagle Hall (V65-1).

Vi elsker disse fredagene på Solvalla, og igjen byr Solvalla på en knallfin V65-omgang til lunsj. Vi gjorde det altså skarpt i V5-spillet på Solvalla onsdag, og ønsker naturligvis å følge opp med nye gevinster i denne lunsjen! Vi går hardt ut i denne omgangen, og på våre bonger står 3 James Gonzales alene. Får normalt gratis tet, stallen holder flott form, og vi tror MYE på seier. ALL IN! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 James Gonzales – Stormer normalt til tet, og da skal dette løpet være over på en lynrask bane. Viste bra talent i fjor høst, og den har en god del inne i forhold til et lavt grunnlag. Katja Melkko har toppform på stallen, og dette ser i det hele tatt veldig bra ut på forhånd. Slår til direkte etter pause? Vi tror bestemt det!

V65-2 : 5 Carelya – Her blir nok 3 Oskar Of Sand enormt hardt betrodd. Vi er dog ikke helt solgt på denne hesten, og den var ikke 100% i aksjonen sist. Nå rykker man også skoene bak, og det trenger ikke å fungere… Vi spekulerer, og vår ide var god til seier sist. Lekte løpet hjem fra tidlig tet, viste 13,8 s 700m, og kom til mål med krefter igjen. Er nok ytterligere forbedret med løp i kroppen etter pause, og spillbar med Adielsson opp i «jolla».

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 6 Joe Frazier Boko – Dette er et meget bra løp i grunnlaget, og her er det flere knallgode hester med. Vår ide er stadig mye bedre enn raden, og sist ble den delvis bortridd i monte. Møter helt riktig motstand, og klaffer det bare litt underveis så må denne ha en fin sjanse i et løp som dette. SE OPP!

V65-4 : 4 Son Of Quarcio – Tet og slutt? Er veldig kjapp fra start, og den blir rigget til med skoløs bak + BIKE. Lennartsson har meget bra form på stallen sin, og vi regner med en solid innsats direkte etter pause. Gjestekusk Skoglund sitter opp, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. SPILLES! Vi dobler naturligvis opp bongene med svært kapable 12 Usain Tilly, men den skal altså runde alt fra et dårlig spor på en lynrask bane.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 8 Ghazi B.R. – Galopperte seg bort sist, mens den nest sist aldri fikk fritt frem på 11,1/2100ma. Har motstandsmessig et gaveløp foran seg i dette lunsjløpet, og her kommer nok den godeste Goop å være offensiv direkte. Vi blir ikke veldig overrasket om dette blir tet på første bortre, og siden skal løpet være over. Nå kommer vel det en etterlengtet seier igjen? MÅ BARE PRØVES I ET LØP SOM DETTE!

V65-6 : 1 Matamoros – Hadde et sterkt fjorår, og kammet da med seg hele fem seire. Har nå gjort tre løp etter pause, og var bra også sist selv om den ikke fungerte helt optimalt. Vi hadde 12,8 s 800m på klokken. Er nok fikset litt på før denne oppgaven, den kan åpne bak bilen, og mot helt riktig motstand kan det være duket for årets første seier. SKAL MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.