Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi nærmer oss en feiende flott trav- og galopphelg. Det er Forus travbane som er vertskap for lørdagens V75-omgang her hjemme og her er det 10 millioner ekstra til alenevinner. Søndag er det jackpot både i V75-omgangenMantorpKalmar. Her skal 5 457 144 SEK fordeles ekstra i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit skal vi først gjennom en innholdsrik fredag. Den byr blant annet på jackpot med 938 644 SEK ekstra i sekserpotten i kveldens V64 Xpress fra Ørebro/Bollnäs. På Biri venter en flott V65-omgang og merk at spillestopp her er kl 18.45. I tillegg utgjør de fire siste V65-løpene en V4-omgang, og her er det spillestopp kl 19.25. Fredagen innledes med V65-lunsj på Solvalla.

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over
Nettavisen har solgt andelslag på Eksperten helt siden mars 2013, men fra og med 1. desember 2022 er det over og ut for Eksperten. Andelstorget er det nye konseptet fra Rikstoto heretter, men det fungerere på samme måte som tidligere med kjøp av andel/systemspill.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang på Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

I denne artikkelen skal det heretter handle om Solvalla og fredagens V65-lunsj og her er det spillestopp kl 12.45. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Grunnet tidspress blir det kun omtale av V65-bankeren og DD-bankeren. Og V65-bankeren den kommer ut allerede i V65-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mer suksess for Anders Eriksson
Anders Eriksson presenterte en solid vinner i V86-8 på Solvalla da 2 Everglo Lemon ledet hele veien og enkelt holdt unna for den store favoritten 11 Say No More Zaz mot mål. I dag sender Eriksson ut 7 Gaylord Am i V65-1. Muscle Hill-vallaken vant fem løp på kun 11 starter i fjor, men har kun gjort tre løp i år. Vært ute i tøffe V75-løp i sine to siste starter og møter klart enklere motstand i dag. Eriksson er optimist og vi innleder dagens V65-lunsj på Solvalla med banker på 7 Gaylord Am i V65-1.

Frekk DD-banker fra Svedberg
Det er en meget spennende DD-omgang på Solvalla denne fredagen og både V65-5/V4-3/DD-1 og V65-6/V4-4/DD-2 er åpne løp. Markus B. Svedberg har en veldigg fin hest i 9 Certainly som blir blant favorittene i V65-5/DD-1. Har vært matchet i tøffe V75-løp i sine fem siste løp og har en passende oppgave foran seg i dag. Niendespor er ikke nødvendigvis så ille, så lenge det er snakk om 2640 meter. I en svært spennende DD-omgang blir 9 Certainly vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.