Herlig V65-meny på Solvalla

Almar er vår banker fra Solvalla fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Almar er vår banker fra Solvalla fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi tok ordentlig for oss på banene i Norge og Sverige torsdag, og det ble en bra dag for våre kunder. På fredag så er vi sulten på mer, og byr nye toppobjekter!

Vi gjorde det skarpt i både Norge og Sverige torsdag 12. februar:

Lunsj Gävle : Liten bong på Nettavisen (innl.pris kr 180) betalte ut kr 658

Lunsj Bjerke : Liten bong på Nettavisen (innl.pris kr 96) betalte ut kr 1 520

V65 Bergen : Liten bong på Nettavisen (innl.pris kr 120) betalte ut kr 1 698

V5 Bergen : Liten bong på Nettavisen (innl.pris kr 144) betalte ut kr 554

V64 Örebro : Liten bong på Nettavisen (innl.pris kr 192) betalte ut kr 5 786

Herlige objekter satt:

Bergen - Zoella Coeur (Odds 28,04) + S.G. Stjerne Balder (Odds 17,12)

Örebro - Drive Launcher (Odds 11,72) + Peter's Lucky Day (Odds 5 mot dagens tyngste favoritt) + Freia Bar (Odds 15,77).

Vi spilte inn over kr 280 000 på våre forslag denne herlige torsdagen, og vi håper at du var med på oppturen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Torsdagen er nå historie, og fra Solvalla denne fredagen så fortsetter jakten på tusenlappene. Lunsj-menyen som er i vente er spennende, og vi er klart inne på at dette kan gi bra betalt. Vår banker kommer ut i monteløpet, og hesten som vi landet på som dagens holdepunkt heter Almar (V65-3). Dette er en hest som rader opp i monte, og vi tror altså på en ny opptur nå. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favoritt spill.

Fra Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Solvalla:

V65: 12.45

V4:13.25

DD:13.45

Løp ellers denne fredagen: V5 på Ålborg med start kl.16.07. V65 på Biri med start kl.18.30. V64 på Bollnäs med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Solvalla:

V65-1 : 8 Trinity Zet – Lanserte vi med tyngde sist, og du verden hvor bra den var. Bare reiste ifra tilslutt, og inntrykket var morskt! Glem ikke at dette er hesten som ble sittende bom fast med rubbet igjen tredje sist i E3-revansjen. Da var den ute mot svært gode hester. Daniel Reden har tidligere uttalt at denne hoppen vil få sitt store gjennombrudd i år, og den skal bli spennende å følge fredag. Følger den opp løpet fra sist, og kanskje er enda et hakk bedre nå, ja, da skal mulighetene være gode.

V65-2 : 5 Crosby – Vant med et tonn igjen i strikkene sist, og da jogger den 14,4 s 500m helt ubrukt. Kommer nå ut etter et par mnd pause, og har denne tatt nye steg inn mot denne oppgaven, ja, da trenger den ikke å bli veldig enkel å fange. Kan sikkert nedpå 16-tallet over denne distansen, og akkurat det straffer ikke mange. Mulig sjokk, og vi spekulerer litt imot mye spilte favoritter.

V65-3 : 10 Almar – Ble strøket fredag formiddag. 5 Huckleberry Finn - Dette var den eneste vi fryktet i mot Almar, og når nå Almar er blitt strøket så velger vi heller å banke Huckleberry Finn. Har gjort flere meget bra monteløp, og dette er en hest som faktisk ikke var så veldig mye dårligere enn Almar. Har nå fått seg en blåser i kroppen etter pause, og her tror vi på tet og slutt! SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 4 Najad Tilly – Er bra for klassen, og den skal bli utrolig spennende å følge i hendene på Ulf Ohlsson nå. Vi glemmer ikke så lett det løpet som den gjorde femte sist. Kommer da svett tilbake etter en grov galopp. Lander på sterke 15,1/2640ma med krefter igjen. Var så ute i monte tredje sist, og nest sist. Nå sist i et vanlig travløp igjen så varsler den form. Blir ekstremt passivt kjørt, og den får aldri sjansen mellom hester på oppløpet. Her var det krefter igjen, og dette er en hest som er MILEVIS bedre enn raden. Blir kraftig undervurdert, men denne har stoff i seg til å skrelle. OBS!

V65-5 : 4 L.L.Il Tricolore – Denne er litt spennende, og den skal følges med argusøyne etter pausen. Den var positiv på en bra tid tredje sist, og den var solid etter galopp nest sist. På fredag så får den Torbjørn Jansson opp, sporet er bra, og motstanden ikke veldig tøff. I dagens mest åpne løp så prøver vi den som en frekkis. Bak draget vårt er det jevnt, og her er det bare å gardere så langt lommeboken rekker.

V65-6 : 11 Mellby Cheeky – Avsluttet strålende sist, og vi hadde 13,2 s 1000m på klokken med krefter igjen. Gangen før så feiler den i en trang situasjon i angrep. Ligger ordentlig i skorpen, og den kan fort sitte der nå. 13 Sorbet – Er en VELDIG bra 4-åring, og nest sist så holdt den meget bra fra dødens på Al Dente! I sitt siste løp før avbrekket så gjør den en enorm opphenting etter grov galopp. Kommer nå ut etter et lengre avbrekk, og er den 80% første gangen ut så kan den fakta vinne… 9 Virgo Karsk – Kom ut etter et lengre avbrekk nå sist, og selv om den var litt rund rundt magen sin så lyste det av den. Kom ubrukt til mål, og den varslet form direkte. Har kapasitet, og den kan muligens detonere en bombe med flyt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.