Lerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268

Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri står for den norske V65-omgangen fredag, og dette er en omgang vi liker. Tre av løpene er NM for damer, og i slike løp pleier det ofte å skje litt av hvert. Den beste bankeren kommer ut i V65-2, og der må vi bare tro mye på 5 Finnskog Zolan som var klart bra etter pause sist. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 12 Igor Vredebest – Innledningsløpet er NM for damer, og det ser spennende ut på forhånd. Ideen vår ser ut til å gå veldig under radaren, men her skal man rett og slett være veldig på vakt. For det første er kusken knallgod (25 seire på 103 løp i år / 34 seire på 151 løp i fjor), for det andre er den dønn riktig ute i grunnlaget, og for det tredje er den MILEVIS bedre enn raden. Så smellfin ut sist, og spurtet ordentlig bra etter sene luker da. Gangen før ble den sittende bom fast som fulltanket. Nå kommer seieren?

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V65-2 : 5 Finnskog Zolan – Banker vi i et veldig dårlig løp. Dette er nemlig en bra «kalding», og vi likte den etter en lengre pause sist. Var blitt kastrert i oppholdet, og gikk en bra sluttrunde selv om den stummet noe nedover oppløpet. Tapte kun for en knallgod Tiras Perla da, og møter ingen av et slikt kaliber nå. Burde dessuten ha gått ytterligere frem med et løp i kroppen, og vi tror på en meget solid sjanse. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Ribot – Her kan det naturligvis være slik at 5 Bolt Challenger blir sluppet til tet, og siden leder rundt om. Vær dog litt OBS på at vår ide gikk i dødens på det som blir den klare favoritten her nest sist, og var kun slått med en halv lengde da. Sist var Ribot omtrent på linje mot mye bedre hester enn dette, og gikk også bra tidsmessig. Har form til å overraske, og vi setter den frekt først.

V65-4 : 4 Stuve Storm – Her er det jevnt, og vi plukker med oss litt hester. Ideen trakk seg fra tet sist, men var noe tung, og hadde nok svært godt av det løpet etter pause. Blir solid kuskeplusset med Hop i kveld, den er kjapp fra start, og sprint burde passe som hånd i hanske. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 10 Ståle – Er en meget bra hest i dette grunnlaget, og når den først finner litt skikkelig form, ja, da er den rett og slett ordentlig god. Kom ut etter pause sist, var pigg i dødens, og fullførte sterkt etter oppholdet. Er normalt en god del forbedret inn mot denne oppgaven, motstanden er den riktige, og vi blir overrasket om den ikke er med å gjør opp om det. Må med på alt.

V65-6 : 3 American Coffee – Kom ut etter pause sist, og gikk bra etter en tidlig galopp da. Vi hadde 15,7/1800m på den, og det gjorde den med krefter igjen. Er kjapp fra start, den står fint til, og vi setter den frekt først. Totalt plukker vi med oss fem hester i finalen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.