Lerum med V5-fest på Bjerke 13. juli - Kr.900 ble til Kr.33 271
Tipsene satt BRA på Bjerke denne tirsdagen, og spesielt i V5-spillet tok vi oss betalt. Bongen til Kr.900 satt nemlig perfekt, og betalte ut storfine Kr.33 271,-. Bombene Hassel Linda (4,6%) og Såstad Brage (2,1%) var ikke "glemt", og spesielt førstnevnte ble det servert solid info på om man ønsket å gardere Kry O.K. :

V75-4 : 1 Kry O.K. – Er en fersk hoppe som utvikler seg flott, og som spurtet riktig så bra sist. Da viste faktisk klokken 26,8 s 1000m, og det med krefter igjen. Har kun gått en gang i tet tidligere (10. april), og da ble det en enkel seier. Går nok under 29 om nødvendig i kveld, og da blir den ikke enkel å fange. Lar seg rett og slett ikke slå om den bare går feilfritt? SPILLES! 11 Hassel Linda – Er betydelig bedre enn raden, og så meget fin ut i kulissene med krefter igjen sist. Står dumt til i kveld, men skulle denne for en gang skyld ha litt marginer med seg, ja, da har den skrellform i kroppen. Motbudet.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri byr på en spennende V65-omgang i kveld, og dette er en omgang med BRA potensial. Vi innleder med å spille 2x2, men garderer på mer utover i omgangen. Gå ikke glipp av følgende godbiter til Biri:

V65-1 : 5 Stilig Karl – Har en råtten rad, men den lyver veldig, og her skal man rett og slett være veldig på vakt. Har de to siste gangene havnet i elendige rygger, og fått løpet spolert. Nest sist kom den sterkt tilbake, og hentet da lengder på MYE bedre hester enn dette. Dalen opp er et stort pluss, den er KJAPP fra start, og vi er inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt.

V65-2 : 8 Quantum Tile – Likte vi i prøveløpet, og den så helt strålende ut for dagen. La inn en sluttrunde i 15-fart, og viste også 13,6 s 500m. Har null problemer med å gå en 15-tid på en god bane, og den blir ikke lett å ha med å gjøre her. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Porto – Et veldig fint og jevnt monteløp venter, og det skiller ikke mye på disse. Ideen debuterte under sal nest sist, havnet utvendig leder, men var med i seierskampen når den feilet helt oppunder mål. Nå har den fått ett monteløp i kroppen, og det har nok bare gjort godt. Kan overraske i en feilfri utgave.

V65-4 : 2 Komnes Loma – Er etter Komnes Sol som har fått frem flere fine travere tidligere, og det skal bli spennende å se hvor god Komnes Loma er. Rapportene er fine, og den er verdt et forsøk direkte. 3 Myras Baron – Stod til 1,8 i odds i debuten, men feilet flere ganger da, og ble nok felt av banen. Viser den seg frem fra sin beste side i kveld så duger den. Må med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Varenne Hangover – Har gått to ganger skoløs på slutten, og det har blitt en seier samt en disk. Kommer nå ut etter pause, og er blitt fikset på. Blir ekstremt hardt betrodd her, og den kan naturligvis vinne om den leverer på sitt beste. Er meldt skoløs i kveld, så får man nesten bare se om den skikker seg. Kusken er urutinert, og har 0 seire på 16 forsøk. Settes først, men det vi avstår fra et bankerspill.

V65-6 : 9 Spilodina – Er under en veldig fin utvikling, og går hun bare feilfritt, ja, da tror vi ikke hun taper dette. Viste 27,1/1900m etter galopp sist, og kom strålende tilbake da. Galoppen kom i en noe trang situasjon på startsiden. Patrick Larsen blir bedre og bedre som kusk, og her må man være på vakt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.