Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V65-omgang på Momarken

Finalene av Momarken Cup skal kjøres! Vår største bong til Kr.1 800 er uten bankere! Store V65-kroner i vente?

Lerum med meget sterke V65-tips i Årjäng - Kr.1 200 ble til Kr.38 540
Undertegnede knallet til med meget solide V65-tips til lunsjomgangen i Årjäng 17. september! Bongen til Kr.1 200 fikk en femmer i den uløselige V65-omgangen, og denne femmeren betalte altså ut feite Kr.38 540,-. På Eksperten ble det en femmer på totalt fem bonger, og bongene kostet fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Følgende info ble servert på et par av nøkkelhestene:

V65-1 : 1 Faste Jerva – Havnet i en elendig rygg sist, men spurtet positivt nedover oppløpet, og på klokken stod det 23,5 s 300m. Glem heller ikke at sist den møtte 4 Hauan Mina (12.6.2021) så stod den 20m bak det som blir storfavoritten i innledningsløpet… Er dessuten sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og vi plukker den med på alt.

V65-4 : 6 Ståle – Dukket opp i ny regi sist, og den er altså kommet inn på stallen til Liv Haslie. Avslørte form direkte, og var ikke tom etter sene luker. Har ganske bra kapasitet, den er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og må være spillbar i et billig løp som dette. Kan åpne, sporet passer, og vi roper et stort varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ikke noe er bedre enn å starte uken på en av våre store favorittbaner Momarken. Vi har som vanlig jobbet godt i arkivet, og funnet frem til en hel del snadder. Vår største bong til Kr.1 800 er uten bankere, mens på de litt mindre bongene banker vi 9 Force De Flandre i finalen. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 French Coffee – Innledningsløpet er ikke veldig bra, og TUNGT betrodd blir 6 Red Love Vici som grunnlagsmessig har en veldig fin oppgave foran seg. Er dog aldri 100% i stilen, og vi stoler ikke på denne favoritten. Vår ide står tøft inne grunnlagsmessig, men duger i massevis på ren kapasitet, og det skal bli spennende å se den igjen etter pause. Er det bare litt form på plass så kan den vinne dette fra tet/rygg leder. MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 8 K.L.M. Moondance – Har vært forbedret etter pause, og fullførte meget fint etter deler av løpet i dødens sist. Kan være ytterligere forbedret med et par løp i kroppen, og den må regnes mot en småbillig gjeng som dette. PS. 2 Unique Tilly – Er nok den beste hesten, og den gjør en spennende start i regi Østre. Har dog vært håpløst usikker i Sverige, og vi nøyer oss derfor med å sette den på outsiderplassen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Cash D.E. – Har et gaveløp foran seg her, og fungerer den så vinner den. Er blitt fikset på i oppholdet, så får vi bare nesten se om det har slått heldig ut. Har nemlig ikke fungert i noen av årets løp, og det er klart at det gjør oss usikre. Motivert favoritt, men vi banker ikke. 8 Designed Genius – Har funnet superformen, og var klink overlegen etter en luftig sluttrunde sist. Skal gå med sko bak denne gangen, men det skal normalt ikke være noe problem. Må med om favoritten garderes.

V65-4 : 5 Skandale – Her er det småskummelt, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide er fersk, men den har vist bra talent, og spurtet sterkt etter pause sist. Viste da 26,1 s 300m. Er normalt ytterligere forbedret til dette løpet, motstanden er den riktige, og den skal helt klart passes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 11 Lyngås Alfa –
Har det rett og slett ikke klaffet for i år, men formen er slett ikke verst, og det er en tenkbar skrell i et løp som dette. Fikk aldri skikkelig fritt frem sist, og den kom til mål med krefter igjen. Er småvrien på volte, men får Høitomt den bare OK avgårde, finner et fint par, ja, da kan dette bli spennende nedover det lange oppløpet på Momarken. PASSES!

V65-6 : 9 Florce De Flandre – Har ikke gjort mye feil, og i forsøket til denne finalen vant den sprettlett med masse krefter igjen. Skal gå bakfra i kveld, men det er ikke noe problem, og den har egentlig bare godt av et løp bakfra. Kommer fort på lette bein i sluttrunden, og kan umulig bli enkel å stå i mot om den leverer på sitt beste. Motivert favoritt som også vi tror mye på.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.