Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V65-omgang på Øvrevoll

I kveld ser du alle V65-løpene gratis på Nettavisen. Våre galoppeksperter spiller bankerfritt på de største V65-forslagene.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi nærmer oss den den store Klasseløpshelgen på Bjerke. Lørdag er det fire klasseløpsfinaler på Bjerke og en herlig V75-omgang. Søndag er det også fire klasseløpsfinaler og internasjonal V75-omgang på landets hovedbane. Merk også at Bjerke innleder Klasseløpshelgen allerede fredag ettermiddag med internasjonal V65.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi gjennom en meget innholdsrik torsdag som blant annet byr på to norske V65-omganger i kveld. Både Klosterskogen og Øvrevoll er i sving. I tillegg er det stor jackpotomgang i kveldens V64-omgang i Gävle der det ligger 1 282 529 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Solänget.

Du ser alle løpene fra Øvrevoll gratis på Nettavisen i kveld. Sendingen starter kl 17.40

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om Øvrevoll og kveldens V65-omgang. Her er det spillestopp kl 18.15, mens V4-spillet som innledes i V65-3 har spillestopp kl 19.06.

St Leger topper fin meny
Det er ikke så store feltene på Øvrevoll torsdag. Men det er tre veldig fine løp sportslig sett innenfor V65, og i to av løpene velger vi å gå tynt. St Leger i V65-4 tror vi sterkt på en duo hos Wido Neuroth. 6 Seneschal og 4 Jet Action har levert gode innsatser i hele år. For Seneschal dreier det seg definitivt om at han har tatt steget inn i eliten. Sist var han slått på foto av meget gode Master Bloom, og vi tipper ham knepent foran stallkameraten. De øvrige er bra, men vi spiller dobbeltbanker i V65-4.

I V65-3 har vi en trio vi tror det skal stå mellom. 6 Valence er en topphest, som har en liten fordel av at det er 200 meter kortere enn i Marit Sveaas' Minneløp. Da ble Square de Luynes & co for tøffe i mot, men disse hestene har han slått flere ganger. Valence skal imidlertid gi 4 Swedish Dream og 1 Wishformore noen kilo, og vi tror det blir jevnt. Vi bankerspiller riktignok 6 Valence på de to minste V65-forslagene, men spiller alle tre hestene i V4-1 og på de to største V65-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Også V65-2 er av bra klasse. Mange av disse flotte sprinterne møttes på Derbydagen. Da vant 1 Backcountry, men halve feltet passerte mål nærmest på linje. Det blir nok jevnt igjen, men vi gir 6 Irish Prosecutor et lite pre. Trener Niels Petersen har tidenes form på stallen, og han er optimistisk med tanke på sjansene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

De tre øvrige avdelingene holder langt lavere klasse. 3 Sir Aircross tror vi blir klar favoritt i V65-6/V4-4 etter seieren på Derbylørdagen. Men vi vil gjerne se mer. Har ikke startet over så lang distanse, og motstanden var ikke all verden. Kanskje det er 2 Betty sin tur?