*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V65-vorspiel på Bjerke

Momarken01092020_Morten M Hvattum vant løp 7 med Stasline_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Stasline med sin eier og trener Per M. Hvattum har en flott oppgave foran seg i V65-3 på Bjerke i ettermiddag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Bjerke lader opp til en fantastisk Klasseløpshelg med en flott V65-omgang fredag ettermiddag.

En vidunderlig travhelg nærmer seg. Bjerke byr på Klasseløpshelg med Gulljackpot i V75 lørdag og Klasseløpsfinaler med internasjonal V75 søndag. Det er strålende sport over hele fjøla på Bjerke i helgen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede fredag er det løp på Bjerke. Det er V65 og internasjonal V4 på menyen fredag ettermiddag. I tillegg byr fredagen på V65-lunsj fra Bergsåker, mens det garantert blir stor omsetning i kveldens V64-omgang på Solvalla, der Elegant Ima og Magnus Teien Gundersen skal ut i Kriteriekvalifisering.

Rolf Lerum leverte strålende tips til torsdagens V65-omgang på Bergen travpark og det ble flotte gevinster.

Lerum med TOPPTIPS i Bergen 10. september
Rolf Lerum serverte MEGET STERKE TIPS til Bergen torsdag, og det meste satt. V65-forslaget med innl. pris på kr 480 betalte ut solide 7 951 kr, mens V5-forslaget til kr 980 betalte ut 8 301 kr. På Eksperten ble det levert 20 V65-bonger, og ALLE satt som de skulle. Du var vel med på spillfesten?

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Bjerke og dagens V65/V4-omgang. Det er kun internasjonalt spill til V4-omgangen. V65 har spillestopp kl 16.00, mens V4-spillet som innledes i V65-3 har spillestopp kl 16.40. Jeg finner min V65-banker i V65-4 som er et dameløp.

Amanda innfrir med favoritten
Det handler om fireårige 3 Welcolm Malcolm som har et veldig fint løp på papiret. Hesten var sterk V75-vinner for Eirik Høitomt på Forus nest sist, men strakk ikke helt til mot Iggy B.R./Failern i en Derbykvalifisering sist. I dag er motstanden flere hakk ned for den Marius Høitomt-trente hesten og Amanda Robertsen er blant de aller beste kuskene når det er snakk om dameløp. Perfekt tredjespor bak bilen i tilegg og dette ser ut som en veldig bra vinnersjanse på forhånd. 3 Welcolm Malcolm blir min V65-banker på Bjerke i ettermiddag.

Hvattum leder hele veien?
God vinnersjanse må det også være for 1 Stasline og Per M. Hvattum i V65-3/V4-1. Hoppa har allerede vunnet tre løp i år og var solid vinner fra 20 meter tillegg på Momarken forrige tirsdag. Har et flott løp på papiret i dag og er en bankerkandidat. Det er først og fremst kapable 10 Malala imot og jeg står på to hester på de fleste V65-forslagene.

Tre hester gjør opp i V65-1
DNT's unghestserie for treårige kaldblodshester innleder dagens V65-omgang og jeg synes tre hester skiller seg klart ut. 3 Milan og Johan Kringeland Eriksen skuffet kanskje en smule i Kriteriekvalifiseringen sist, ihvertfall målt mot innsatsen tredje sist, da hoppa var knepent slått av Brenne Brage. Hoppa står flott til på strek i dag og har 60 meters forsprang på den trolige favoritten 9 Lille Link. I tillegg får Eirik Høitomt sjansen bak Geir Flåten-trente 7 Bråtnes Myrra. Det er spennende og de tre hestene skal normalt gjøre opp om seieren i V65-1.

Snakkhesten viser seg fram?
V65-2 er et løp i DNT's unghestserie for varmblodshester med 24 000 kr til vinneren. Åtte hester stiller opp bak startbilen og på det største V65-forslaget, tar jeg med alle åtte. Bjerke-trener Anders Lundstrøm Wolden har snakket varmt om 1 Gone With The Wine i lang tid, uten at hesten har fått det ut i løp. Gjorde en helt grei innsats i en Kriteriekvalifisering sist og møter klart enklere motstand i kveld. Se opp for denne i V65-2.

Tetkampen blir avgjørende?
Også V65-5/V4-3/DD-1 er det løp i DNT's unghestserie, men nå handler det om varmblodshopper. Jeg synes fire hester skiller seg ut, og trolig er det tetkampen som avgjør. 7 Tilly Classic har vist mest, men var svak i Kriteriekvalifiseringen og står i tillegg sjanseartet til. Jeg setter hoppa knepent først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hvor god er Diana G.L.?
V65-6/V4-4/DD-1 er et løp i Veikle Balder Cup for kaldblods fireåringer og det er 15 hester til start fra fire ulike distanser.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

5 Diana G.L. står med tre strake seire og blir spillefavoritt. Utvikler seg hele veien og gjorde nok karrierebeste i seiersløpet sist på Klosterskogen. Står på 20 meter tillegg på begrensede strekhester i dag og skal være favoritt. I en vrien DD-omgang, velger jeg å bankerspille 5 Diana G.L.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.