Herlig V75-banker!

Foto: hesteguiden.com

Vi ser frem til å se First Eleven L. i sin årsdebut, men vår spenstige hovedbanker for dagen er slett ikke snakk om noen storfavoritt!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

V75-sirkuset har forflyttet seg til Jarlsberg i Vestfold denne lørdagen, og i to av løpene innenfor V75-rammen får vi stifte bekjentskap med ti av verdens beste kusker i de pågående VM-løpene.

Hovedoppslaget denne uken er Kjell Hansens Minneløp for de 4-årige varmblodshoppene med 100.000 kroner til vinneren, og det er i nettopp dette oppgjøret vi finner dagens største favoritt i form av årsdebuterende First Eleven L.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag, vinner du 38 millioner!

I et ellers vidåpent løp i V75-5, der vi mener favoritten (11 Risendals Blesa er spinnvill, og Spang Best-datteren står her i svært sjanseartede rygger) er kraftig overspilt, skjærer vi igjennom og banker tredjevalget 9 Voje Flora. Sjefen-datteren står helt perfekt inne på pengene, og kretsen rundt hesten har garantert ventet inn dagens oppgave. 5-årshoppa har en helt nydelig rygg i 2 Minodin (spinner til tet, og det er signalisert at Malmin slipper ved denne anledningen), og vi er slett ikke fremmed for at kusk Rune Wiig blåser igjennom fra start med Thorson-traveren og sitter i føringen ut av den første svingen.

Vår spenstige banker for dagen vant sprettlett i den nest siste starten på fine 29.6 full vei, og i den siste starten feilet hun på vikende front ut i oppløpet i et knalltøft V75-løp på Bjerke. Svært gode Laeskog Ronja var en vinner ved den anledningen, og at det ble litt for tøft til slutt etter en sisterunde i 25-fart var det lite å si på. Klart enklere i mot ved denne anledningen, og at vi her snakker om hest som foreløpig kun er markert på 25 % av de innleverte kupongene gjør ikke spillet mindre interessant!

Hvor tøff er du, H.C.?
Ja, det er det store spørsmålet i V75-2. Bukker du storfavoritten til tet, og tar til takke med sølv? Vi tok en kjapp tlf, og fikk kontant svar! -Jeg skal sitte foran med 3 C.C. Westside, og Hop`n får i så fall senke oss fra utvendig posisjon med 5 First Eleven L. Min hest har vært strålende i to løp, og jeg er ikke fremmed for at jeg kan kjøre rundt 14.5 full vei fra tet på en fin bane.

Slik info er gull verdt, og selv om storfavoritten sannsynligvis viser seg som den tøffeste til slutt syntes vi Holm-traveren er verdt en gardering på de to største forslagene.

Årgangseneren til Jan Kristian Waaler rapporteres å trene flott, men etter fem måneders pause skal Coktail Jet-datteren naturlig nok ikke være på topp første gangen ut. Det er større oppgaver som venter utover i sesongen for 4-årshoppa som gikk igjennom 3-årssesongen med å vinne åtte av ni løp, og hele 907.000 kroner rullet inn på kontoen til en fornøyd eier.

Storfavoritter som innfrir?
Fryktelig tung favoritt I den sjette avdelingen blir 8 Yarrah Boko etter sin strålende innsats til sølv på meget sterke 14.4 full vei I den siste starten, og normalt dreier det seg om en topp vinnersjanse for Coktail Jet-sønnen. Sporet kunne dog med fordel ha vært bedre for 4-åringen, og vi syntes at dagens oppgave kommer lovlig tett på (kun seks dager) den foregående starten.

Dette faktum gjør sitt til at vi også krysser av for 3 Niller på samtlige spilleforslag, og Chipmate-sønnen som er en riktig topphest er svært interessant som et foreløpig fjerdevalg (20-prosenter) i spillet! 4-åringen årsdebuterte med en overlegen seier på fine17.8 over 2320 meter i Ålborg, og i fjor som 3-åring presterte vårt drag i løpet solide 15.1 full vei. Vi er ikke i tvil om at Lund-traveren kan prestere noe lignende med løp i kroppen, og man skal huske på at storfavoritten profiterte på et voldsomt oppdrevet tempo innledningsvis sist!

I finalen blir 8 Neslands Loke vel så tung favoritt, og med feilfri avgang blir Moe Odin-sønnen som har vært et eneste stort eventyr i regi dyktige Kåre Refsland tung å stå I mot til slutt. Vi tror dog at startkatapulten 12 Zevs er 20 meter foran favoritten fra sitt springspor inn i den første svingen, og da er det slett ikke sikkert at sistnevnte lar seg innhente. Spang Best-sønnen er i rivende utvikling, og vi har vel knapt sett 7-åringen mer opplagt enn ved sin siste seier på meget sterke 25.6 full vei. Klepaker-traveren har fryktelig mye fart i beina, og vi er ikke det minste i tvil om at 11-prosenteren i spillet sprinter en lav 23-tid på en fin bane.

Superdypingen I løpet er 7 Moe Granar, og Braute-sønnen som var kraftig forbedret i den siste starten (mistet endog begge fremskoene I den første svingen!) får en plass på de tre største forslagene. 5-åringen har en fryktelig fin speed å by på til slutt på full form, og kusk Thor Borg er en rev på slike førstegangsoppsitt.

Spenstig info på tøff utgang!
Dagens mest åpne løp støter vi på I V75-innledningen, og her vi serverer våre lesere en frisk utgang på det store systemet I form av 6 Lundsjefen. Det ble litt feil (ble mye rot nedover den siste langsiden) for Sjefen-sønnen i den siste starten, men avslutningen til fjerde på 32.7 var det lite å utsette på. Det som er interessant å få med seg her er at forut for den starten gikk 4-åringen en lokalkjøring (19.april) på meget sterke 30.4 full vei som toer, og dersom Mjølnerød-traveren presterer noe tilsvarende her sier det seg selv at fjerdevalget i spillet kan bli svært vond å fange!

Flotte løp
I hhv V75-3 og V75-4 holder hestene svært høy klasse, og vi ser frem til to rafflende oppgjør. I den tredje avdelingen er uten tvil 2 Langelidgutten best på kapasitet, og på Bjerke i den siste starten fungerte endelig Varenne-sønnen på tilfredsstillende vis. 5-åringen vant ved den anledningen enkelt på fine 16.0 full vei etter en kjapp avslutning på løpet, og Anderssen-traveren er seiersaktuell på ny dersom han fungerer optimalt.

Tidligere var 3 Taxdodger Joe som en katapult fra start, og dersom Birger Jørgensen erobrer føringen med Comets Tail-sønnen kan han bli den tøffeste i mot favoritten. Avslutningen til sølv etter sen åpning i debuten for Tor Olaf Halle bar bud om at vi ikke har sett den kapable 8-åringen i vinnersirkelen for siste gang, og vi krysser tidlig.

Et heftig sprintløp venter oss i V75-4, og vinnerkandidatene er mange. 5 Enzo står veldig fint inne i løpet, og Valley Sentre-sønnen som alltid har solide avslutninger å by på når det blir litt tempo på løpene er en naturlig favoritt. 4 Leo står tøft inne i løpet, men Action Hall-sønnen kan ikke lese programmet... Teigen-traveren utvikler seg stadig, og 5-åringen må også her tas på alvor sammen med spurtsterke 6 Capital Invest.

Uff så nære!
V75-koden er ikke lett å knekke, men forrige lørdagvar vi svært nære. Vår banker Navy Seal U.S. innfridde på enkleste vis, og niendevalget Lisence Plate satt på fem hester. I tillegg hadde vi en frekk utgang på Astra R.B., men vi klarte å ryke på fire hester i den sjette avdelingen på Fine Carre (Vi liker ikke etterpåklokskap, men det var små marginer som gjorde sitt til at Halle-traveren ikke stod på bongene). 45.846 kroner innspilt gikk dermed fløyten på de to største forslagene, men vi gir oss ikke!

Ekspertforslag
Til løpene på Jarlsberg hvor vi spiller et spenstig tredjevalg som banker har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 486, 972 og 1944 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

I tillegg har vi satt opp to Dagens Dobbel-forslag på hhv 100 og 300 kroner.

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Jarlsberg på NRK2 kl. 18.00-18.45!