En ny herlig trav- og galoppuke står for tur og gledelig er det at både Klosterskogen og Jarlsberg er i gang igjen denne uken og har V65-kjøringer hhv torsdag og fredag. Klosterskogen byr forøvrig på en voldsom jackpotomgang med hele 1 072 922 kr ekstra i sekserpotten i torsdagens V65-omgang. Det er Bergen travpark som er vertskap for lørdagens V75-omgang, mens Biri er vertskap for tirsdagens V75-omgang her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flotte systemgevinster på Leangen søndag 25. april
Det ble som ventet stor omsetning under søndagens V65-jackpotomgang på Leangen. Jeg kom dessverre ikke i land på det flate kupongforslagene, men traff på systemene. To andelslag på Eksperten med fire andeler a kr 750 suste inn og betalte tilbake flotte 16 600 kr hver seg.

Husk at du ser alle V75-løpene fra Biri gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.45.

Da retter vi fokus mot kveldens høyinteressante V75-omgang på Biri. Det er jevne og fine spilleløp hele veien. Jeg nøyer meg med en banker i omgangen, den bankeren kommer ut i V75-7.

Seiersmaskinen innfrir
Det handler om 2 Gomnes Faks og Lars Raaum. Den åtteårige vallaken har vært strålende i regi Kristine Kvasnes/Lars Raaum. De ti siste startene har gitt åtte seire og etter en tredjeplass i et tøft V75-løp på Leangen nest sist, var Gomnes Faks tilbake som en overlegen vinner igjen i sitt siste løp på Biri for drøye to uker siden. Trives utmerket på Biri og tatt fire av sine seks siste seire der. Møter gode Kinge Svarten og kapable Løv Teddy i kveld, men har vunnet sportrekningen kontra disse og fra andrespor er det teten som gjelder. 2 Gomnes Faks blir min V75-banker på Biri i kveld og bankerspilles også i DD-spillet.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 2 B: 10-8 C: 4-3-9-11-5-1-6-7-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Jomar Blekkan tar turen til Biri i kveld med flere stallhester. Den beste vinnersjansen har han nok med 5 Bijou i V75-1. Fireåringen innledet med tre strake seire i Blekkan-regi etter ankomsten fra stall Hamre, men ble sjenert til galopp i sin siste start. Fra femtespor er det bra tetsjanse og Bijou blir min favoritt.

4 Gone With The Wine gjør sitt første sprintløp i kveld da trener Lundstrøm Wolden vil ha fart i beina på hesten med tanke på Jarlsberg Grand Prix. Hesten har vist strålende form på slutten og satt bom fast med vinnerkrefter på Leangen sist i et V75-løp. 1 L.A.'s I Feel Good var god i seiersløpet sist, men har trukket det sjanseartede førstesporet på Biri og blir nok overfløyet. Tredjevalget. 7 Ideal Yankee er kvikk i vei og blir min fjerde og siste hest på V75-forslagene i V75-1.
Rangering V75-1: A: 5 B: 4-1-7 C: 10-3-2-6-9

V75-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Høykapable 3 Lustra Odin gjorde en kanonsterk opphenting etter stort terrengtap i V75-2 på Biri for to uker siden og vant lett. Feilfritt er det nok snakk om vinneren i V75-2, men Heidi Moens Åsajerven-sønn er en banditt og galopperer når som helst.

10 Finnskog H.B. har ikke startet siden det helt elleville seiersløpet på Biri for seks uker siden. Galopperte direkte da, kjørte seg direkte fram i dødens og trykket på og tok seg greit forbi gode Alm Randers til meget overbevisende seier. 4 Galant gjorde en helt grei innsats i debuten for Åsbjørn Tengsareid. Litt enklere motstand i kveld og blir outsideren. 6 Spang Stilig ble toer bak Lustra Odin sist på Biri. Det var hestens årsdebut. Er ikke den enkleste å vinne med, men normalt travsikker og blir min fjerde og siste hest på V75-forslagene.
Rangering V75-2: A: 3 B: 10-4-6 C: 2-8-7-9-5-1

V75-3 - Varmblodshester. 2609 meter autostart.
Tre hester skiller seg klart ut i dette langløpet. 7 Easy Winner og Frode Hamre blir min klare favoritt. Leverte en gnistrende opphenting etter stor startgalopp på Sørlandets travpark i sin siste start og 2609 meter er intet minus.

4 Thai Knight blir spillefavoritt. Vallaken til Fredrik Solberg har levert fine løp i det siste, men stadig manglet det lille ekstra. I kveld er det bra sjanse for at Vidar Hop kommer seg tidlig foran, kanskje hesten yter enda litt bedre derfra. Andrevalget. 6 Hold Me Quick radet opp med tre strake seire i fjor sommer. Tilbake i løpsbanen etter ni måneders pause på Biri for halvannen uke siden og gjorde et fint løp til femte da. Løp i kroppen nå og den tredje jeg ser med vinnersjanse i V75-3.
Rangering V75-3: A: 7 B: 4-6 C: 2-8-5-3-1-9

V75-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Et litt uoversiktlig kaldblodsløp venter i V75-4/V5-1. Jeg betaler for fire og fem hester på de to største V75-forslagene.

10 Cuba Vind Kula er favoritt og det skal hun også være. Hoppa har levert et strålende comeback med to seire på fem starter og møter klart overkommelig motstand i kveld. I mine øyne en bankerkandidat og står også alene på det minste V75-forslaget.

7 Bjørnemyr Klara var et stort stallskrik nest sist på Sørlandet, men ble stri i tet og tappet seg for krefter og måtte nøye seg med fjerdeplass. Solid tilbake til tredje etter galopp sist og er tetkandidaten i kveld fra sitt springspor på strek. 12 Glitrende Tider og 9 Lykke er begge to kapable hopper som starter fra 20 meter tillegg i likhet med favorittspilte 10 Cuba Vind Kula. Jeg tar dem med på de to største V75-forslagene.

1 Satri Ø.K. har en viss kapasitet og fra strek kan hun kanskje overraske. Jeg tar henne med på det største V75-forslaget.
Rangering V75-4/V5-1: A: 10 B: 7-12-9-1 C: 4-6-11-5-8-3-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
I dette kaldblodsløpet velger jeg å stå på to hester på samtlige V75-forslag. 4 Lille Helge har et gaveløp foran seg og må sees med flott vinnersjanse. Vallaken som trenes av Kjetil Helgestad har kanskje ikke sprudlet like mye i sine siste løp som for noen måneder siden, men det lukter tidlig tet i kveld og Lille Helge er en motivert favoritt.

3 Thess Prinsessa er det klare motbudet. Hoppa er i kanonform og slo nesten storfavoritten Bjørnemyr Tore nest sist på Biri. Viste også voldsom fart sist, men galopperte seg bort i siste sving da. Tåler hardkjør underveis dennee dama og tas med på samtlige V75-forslag.
Rangering V75-5/V5-2: A: 4 B: 3 C: 10-2-1-6-9-12-11-5-7-8

V75-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Et meget fint spilleløp venter i V75-6. Jeg tar med fem hester på de fleste V75-forslagene og åtte hester på det største.

9 Encore Un Sisu blir mitt førstevalg. Midtfjeld-hoppa leverte en solid innsats til tredje i et V64-løp på Färjestad i sin siste start og har en ganske fin oppgave foran seg her. 5 Global Undefeded er en av tre Frode Hamre-trente hester med i løpet og den Frode ser på som stallens klart beste vinnersjanse i løpet. Står fint til og kan vinne.

7 Delicious Ice leverte en flott norgesdebut for Eirik Høitomt og og selv fra et litt sjanseartet sjuendespor ligner det bra vinnersjanse igjen. 6 Thai Eros blir ganske klar spillefavoritt, men jeg synes ikke hesten har imponert hittil i år og setter spillefavoritten ned som tredjevalg. 2 Glazier's Support kommer tilbake etter en liten pause. Fra et flott startspor, tar jeg med Brenne-hesten på samtlige V75-forslag.

Ytterligere tre hester får plass på det største V75-forslaget. 10 Fox Dragon har møtt veldig gode hester i det siste. Litt billigere imot i kveld. Hamre-duoen 8 Brage Hindø og 11 Ghandi B.R. står begge vrient til spormessig, men kan mye på sitt beste.
Rangering V75-6/V5-3/DD-1: A: 9 B: 5-7-6-2 C: 10-8-11-3-4-1