Herlig vorspiel på Momarken

Foto: Hesteguiden.com

Før V75-løpene starter på Momarken i ettermiddag, byr Østfoldbanen på en flott V4-omgang.

Før det hele braker løs i en superspennende V75-omgang på Momarken denne lørdagen skal vi prøve å tjene noen kroner i V4-spillet som starter tidligere på dagen. Ingen av løpene i V4-spillet inngår i V75-spillet denne lørdagen, og det gjør naturligvis V4-spillet enda mer spennende. Tipsene og analysene til V75-løpene leser du mer om her .

Merk at innleveringsfristen i V4-spillet er allerede kl 12.45.

Det er Holm Holmsens Minneløp med 100 000 kroner til vinneren i et flott 3-årsløp i V4-3 som er det sportslige høydepunktet i denne V4-omgangen, men et flott stayerløp for varmblodshester i V4-2 med 75 000 kroner til vinneren er også verdt å få med seg. Vi kjører en bankerfri løsning i V4-spillet, men tre hester skal normalt gjøre opp om seieren i et monteløp for varmblodshester i den første avdelingen.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tre hester gjør opp i monteløpet!
Vi synes i hvert fall tre hester hever seg klart over mengden i V4-1, og fremst setter vi 1 Rock Me. 6-åringen har fire strake triumfer å vise til i denne grenen, og i den nest siste starten gikk han solide 14.3 over aktuell distanse. Det må være bra, og Rotation-sønnen har noen fryktelig tunge sisterunder å by på ved full form. Det har han i aller høyeste grad nå, og vi bankerspiller på lillebongen.

Tilbake i Norge etter et heller mislykket forsøk i Frankrike er 2 Moon Dreamer, og på sitt beste duger Wolden-traveren i lange baner i et løp som dette. Vant på 16.2 full vei i sitt siste monteløp i Norge, og han skal tilmåles solide vinnersjanser på lørdag. Det skal også 7 Poison Composite gjøre (vant på 15.2 full vei under sal i den tredje siste starten), men da skal normalt vinneren av dette løpet være nevnt.

Vår rangering V4-1: A: 1 B: 2-7 C: 4-3-5-8-10-9-6

V4-2, 3140 meter voltestart
Et flott stayerløp for varmblodshester med 75 000 kroner til vinneren har vi å se frem til i V4-2, og vi finner seks vinnerkandidater. Vi synes 8 Flibustier leverte en strålende avslutning til sølv på fine 14.7 full vei i den siste starten på Åby i Sverige, og Hamre-traveren går ikke av veien for den lange distanse på lørdag.

Bortkjørt etter alle kunstens regler ble 2 Barifant i den siste starten (sølv på 17.0 over 2600 meter), og med en litt heldigere styrning i fra kusk Bo Westergård ved denne anledningen, skal den sterke 6-åringen tilmåles solide vinnersjanser. Han har vunnet langløp på dagens arena før, og han kan meget vel gjøre det igjen.

Spennende til alene på strek står 1 M.T. Guti, og kapasiteten på 5-åringen skal være fin (kan meget vel lede rundt om). En bra hest er 5 Namale Kronos snakk om (vunnet de to siste), mens duoen 3 Danseur Rapide (strålende form) og 14 Ne Me Quitte Pas (kapabel krabat) også er snakk om hester som skal regnes.

Vår rangering V4-2: A: 8 B: 2-1-5-14-3 C: 6-4-15-13-7-9-10-11-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V4-3, 2140 meter autostart
Et herlig 3-årsløp for varmblodshester venter oss i Holm Holmsens Minneløp med 100 000 kroner til vinneren i den tredje avdelingen, og vi finner fem vinnerkandidater. Tre hester skiller dog litt ut, og etter triumfen på 16.6 full vei i debuten for Bo Westergård setter vi 8 Odds On Windy City fremst.

3-åringen ga et mektig inntrykk den dagen, og sisterunden ble ved den anledningen avsluttet i 14-fart. En flott traver er også 4 Ronnie O`Sullivan snakk om, og triumfen på 16.8 full vei i den siste starten ble av den kontrollerte sorten til slutt. Neppe noe minus med Bjørn Gopp opp på lørdag, og vi krysser tidlig.

Hardt spilt i et tøft 3-årsløp i den siste starten var 5 Kiss Pride, etter at 3-åringen hadde vunnet fire strake triumfer forut for den starten, og innsatsen til tredje på fine 16.2 full vei da var god. Vi mistenker at 6 Georgia Mae er litt sprinterbetont, og da krysses hun først på storbongen sammen med 7 Rythm Kronos.

Vår rangering V4-3: A: 8 B: 4-5 C: 6-7-9-1-3-10-11 (2 Kahlua O. er strøket).

V4-4, 2140 meter autostart
Et varmblodsløp hvor de stallansatte skal i aksjon har vi å forholde oss til i V4-4, og vi synes ikke vinnerkandidatene er mange. Ga seg i den siste starten før litt pause gjorde 10 Hey Honey, men tilbake i slag, tror vi på en topp vinnersjanse. Gikk 15.1 full vei i den tredje siste starten, og vi tror hun er best på kapasitet.

Et strålende god vinner i den siste starten var 8 Ultimate Rock på fine 16.6 full vei, men kusk Herman R. Tvedt (vunnet et løp i år, og da kan han vel ikke kalles lovende lenger) får ikke til stort om dagen. Han setter seg i hvert fall opp bak en svært god hest på Momarken i dag, og det må vel snart snu for Tvedt Jr.

Etter litt pause i den siste starten gikk 6 Key To Surprise fine 15.9 full vei til sjette, og 5-åringen er neppe noe dårligere med løp i kroppen til lørdagens dyst. Vi synes 2 Remanie Vici ser ut til å være en bra hest, og 5-årshoppa får en plass på storbongen sammen med 4 Touch By A Lindy (fortsatt til gode å overbevise).

Vår rangering V4-4: A: 10 B: 8-6-2-4 C: 7-11-5-1-3-9-12