*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlige galoppløp i vente

Mossgorda og Per Anders Gråberg starter i V4-3/DD-1 på Jägersro galoppbane onsdag.

Jägersro galoppbane byr på herlige og utfordrende V4-løp onsdag ettermiddag.

22.05.14 09:13

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Først noen ord om tirsdagens V65 på Forus. Nettavisens nye travekspert Rolf Lerum ventet ikke lenge før han fanget den første "storfisken". Under tirsdagens V65-løp på Forus travbane. På tipsene på Nettavisen stormvarslet han for 6. valget 7 Wilma Leggrowbach i V65-3 og denne vant. I V65-1 som var Stavangerløpet for norskfødte fireåringer stormvarslet han for 5 Viking Va Bene mot storfavoritten Obiu og den vant. I V65-5 lanserte han 1 Alwaysinblackpedia som sin hovedbanker og denne vant helenkelt for sin trener Frode Hamre.

I en omgang som ble alt annet enn lettløst og seks rette betalte ut hele 133 416 kroner (fire kuponger som kom helskinnet gjennom), så ble det seks rette og en rekke femmere for det ene av Rolf Lerums V65-systemer (fire andeler a kr 1000). Med en sekser og 21 femmere (hver femmer verdt kr 1 449), ble det gedigne 163 845 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Onsdag er det bare å glede seg til en ny fantastisk dag for hestesporten. Det starter med V4 fra Jägersro galoppbane, og fortsetter med internasjonal V5 fra Carsten Rabjergs favorittbane Charlottenlund. Til kvelden er det GIGANTISK JACKPOTOMGANG I V65-SPILLET FRA BJERKE TRAVBANE. Sist onsdags uløselige V65-omgang fra landets hovedarena, medfører at det ligger hele 1 698 734 kroner ekstra i sekserpotten på Bjerke i kveld.

Her skal det dog handle om onsdagens V4-galopp fra Jägersro galoppbane i Malmø. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte fremragende tips gjennom store deler av 2013, og har brukt litt "tid" med å komme i gang i 2014. Ikke så rart det etter at det har vært flere måneders galopppause på vinteren. Søndag var gutta tilbake i fint driv. Under V4-spillet på Täby galoppbane søndag ble det fulltreff for fem andelslag på Eksperten og pene 5 872 kroner tilbake på hvert av dem.

Galopp-vurderinger av Birger og Morten
3 Achatino er den klare forhåndsfavoritten i V4-1 på Jägersro onsdag. Men i den siste starten fungerte det ikke. Halsen var tett, og det er fortsatt usikkert om han er helt i orden. Vinner nok om alt er bra, men den viktigste årsaken til gode utbetalinger i svensk galopp, er når de klare favorittene taper. Medel-Svensson virker å like favoritter enda mer enn Ola Nordmann, og når rapportene er usikre, setter vi på noen ekstra streker.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

I V4-2/DD-1 har treårige 1 Moulin Rouge et fint løp på papiret. Treneren Johan Reuterskiold har troen, men urutinerte treåringer er ujevne. Vi velger å spille bankerfritt på de litt større bongene (bankerspiller dog i DD)og håper at rammen holder.

Vår luring er 9 Mossgorda i V4-3/DD-1. Var treer etter stjernen Over the Ocean i årsdebuten på Øvrevoll. Er i skrivende stund lite spilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag