Herlige objekter fra Bergen

Elisabeth Storetvedt er vår bankerkusk denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Elisabeth Storetvedt er vår bankerkusk denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi tømte lukene på Bergen 6. januar, og vi spilte inn over 100 000 da. Fra Bergen denne torsdagen så jakter vi på nye fremganger, og her er det bare å ta rygg!

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Örebro med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V64 på Åby med start kl.19.08

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Elisabeth Storetvedt har utviklet seg MYE, både i trav og monte, og i fjor så hadde hun et strålende år med syv seire. Fremtidsplaner har hun, og hun har lyst å prøve seg litt utenfor Bergen til høsten når hun er ferdig på skolen. På torsdag så rir hun vår banker i monteløpet, og den hesten heter 7 Seier Kongen (V65-3). I følge Elisabeth så skal alt være bra med hesten inn mot dette løpet, og da må det nesten et uhell til om den skal tape dette. Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 4 Guitar Man – Kommer ut etter en lengre pause, og Rune Wiig tar altså hesten med seg til Bergen. Kommer ut med STERKE RAPPORTER i ryggen, og vi tviler på at Rune Wiig hadde kommet til Bergen med denne på torsdag om han ikke hadde hatt tro på seier. Man skal nemlig være klar over at det er et stort andelslag fra Bergen som eier denne hesten. Prøves direkte i dønn riktige omgivelser! 9 Randy – Kom ut etter pause sist, og den gjør et bra løp direkte. Måtte åpne luftig i det nevnte løpet, og siden så fikk den jevnt med trykk på seg. Den blåseren har helt sikkert gjort godt, og fra et ypperlig smygspor så er det verdt oppmerksomhet. Legg også merke til at Svein Ove Wassberg setter seg opp…

V65-2 : 6 Jerkeld Frøkna – Har vi aldri sett finere enn nå sist. Taktet da flott om etter sene luker, og den hadde full spenst over mål. Viser 29,2 s 500m, og oppløpet gikk i 27 fart. Nå har den fått seg to løp i kroppen etter pause, og den kan fort være enda et knepp forbedret til denne oppgaven. OBS! Løpet ellers er ÅPENT, og her vil vi anbefale å gardere bredt.

V65-3 : 7 Seier Kongen – Har vært et aldri så lite eventyr etter at den kom til Bergen, og den har vist seg til å være bra i både trav og monte. På torsdag skal det dreie seg om monte, og i den stilarten så har den imponert oss veldig. Kommer riktignok ut i fra et langt tillegg på en oppjaget sprint her, men den virker for tiden å være såpass mye bedre enn de andre i denne stilarten på Bergen at den normalt sett ikke taper. I følge Elisabeth Storetvedt som vi har vært i kontakt med så er meldingene på hesten fra trener før dette løpet bare POSITIVE. Banker!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 8 Calypso H. – MYE tyder på tidlig tet og slutt for Wiig-traveren. Den var veldig god i sine siste løp, og den gjør her en spennende årsdebut. Ingen negative meldinger er snappet opp, og når den også er blitt strøket inn et spor her så ligger veldig mye til rette for vår soleklare favoritt. 3 Wayward – Skulle favoritten rote, ja, så er Waward spillbar. Den var rett og slett veldig tapper nå sist etter pause, og dette er en skikkelig tøffing. Har nå fått seg en blåser i kroppen, og den står nydelig til. Må med om løpet garderes!

V65-5 : 2 Alsaker Torres – Kommer ut etter pause, og den har SKREDDERSYDDE betingelser foran seg. Her kan det bli tidlig tet, og er da moralen på topp etter avbrekket så er det ikke mange i dette feltet som har «mot» i seg til å ta opp kampen. Prøves direkte! 5 Førlands Faksen – Denne har «MOT» i seg om den viser i nærheten av noe form. Da er den så god at den kan vinne fra dødens. Treneren ligger lavt, men det er ikke noe nytt fra den kanten. STOR OUTSIDER som må med på bongene.

V65-6 : 8 Leonas Yannic – Har kommet inn til SVÆRT DYKTIGE Anita Wergeland, og da er i hvertfall vi på vakt. Dette er en VELDIG grunnkapabel traver som det skal bli spennende å følge på sin nye hjemmebane. Var betydelig bedre enn raden før den skuffet i sitt siste løp på Bjerke. Motstanden nå kontra tidligere er av det klart overkommelige slaget, og den MÅ tas på alvor. Dette er en slik hest som vi bestemt tror at Anita Wergeland lykkes med. En aldrende hingst som kan tenne på alle sylindre i nye omgivelser! Spilles direkte, og spesielt når det er Svein Ove Wassberg som setter seg opp bak.