Herlige V75-løp dagen før dagen

Nettavisen har funnet et friskt fjerdevalg som banker i kampen om 30 millioner lørdag. Les våre tips og kjøp spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til lørdagens V75 på Bjerke

Her finner du tips til søndagens V65 på Bjerke.

Torsdag neste uke er en av dagene i året ungene gleder seg aller mest til. Travsportsentusiastene har imidlertid sin 17. mai allerede helgen før.

Hestene som Bjerke har klart å få på startstreken lørdag og søndag er bare helt fantastisk. Søndagens løp med Oslo Grand Prix i spissen kommer vi tilbake til, men allerede lørdag er det duket for årets beste V75-omgang.

Flere svenske og danske gjester gir spillet et ekstra krydder denne lørdagen og gjør også vanskelighetsgraden større. Vi føler dog vi har god koll på gjestene.

Åpent hoppeløp

Allerede i V75-innledningen starter hodebryet med et løp forbeholdt fireårshopper. Horgen Lotta ville normalt vært stor favoritt, men hun har fungert elendig i flere starter i år. Nettavisen banket 6 Runa Mi på onsdag og vi tror fort Holtung-traveren vinner igjen.

I den andre avdelingen stoler vi på fire hester. Vi tror storfavoritten 7 Kejser K.D. får mer kamp enn han setter pris på og vi har en skikkelig skrell å by dere. Den vil ødelegge milliondrømmen til 90% av spillerne.

I V75-3 møtes mange gode varmblodhester og her tror vi sporene avgjør utfallet. Vi spiller fem hester på alle våre tre forslag og også her har vi med en veldig undervurdert hest på forslagene.

2 Stjernejerven er når dette skrives et fjerdevalg i den fjerde avdelingen krysset på bare 14 prosent av kupongene. Vi tipper den blir favoritt når startskuddet går. Det går nemlig enorme treningsrapporter på Holtung-traveren som står 40 meter foran tre stallbrødre. Vi nøler ikke med å bankertippe Jærvsøfaks-avkommet som blir meget vond å fange dersom han traver feilfritt.

Tre ganger tre

Vi velger å bruke tre hester i de tre siste V75-avdelingene.

6 Lundfax blir litt for stor favoritt i den femte avdelingen, og vi tror våre to garderingstreker er like gode.

1 Megaman Neo skuffet oss litt sist og vi er ikke like sikre som treneren på at dette blir tet fra start til mål. En sterk danske og svært startrask svenske er obligatoriske kryss for oss ihvertfall.

7 Linnelden (bildet) er matchet til stayerløpet i V75-finalen. Er foreløpig kun et tredjevalg og vi tror fort den viser seg tøffest over den tre kilometer lange styrkeprøven. En seiersmaskin på strek og en speedkule på lengste tillegg får dog plass på de to største forslagene våre.

Kjøp et av våre tre ekspertforslag og bli med i kampen om hele 30 millioner.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin