Herlighet for en gevinstflyt

Norske Bank Of Burden.
Norske Bank Of Burden. Foto: hesteguiden.com

Nettavisen er i knallform og har spilt inn over 900 000 kroner den siste uken. Torsdag ble det 300 000 kroner på Øvrevoll. Søndag er det stordag på Klampenborg galoppbane.

Sportspills meny søndag:
V65 Forus: Lerum byr på en sikker banker (mrk spillestopp kl 13.20)
V65 Harstad: Stjernekusker på besøk
VM-tips 1: Mexico mangler disse to
Tippetips: Jackpot på 900.000 kr
VM-tips 2: Lagene ingen hadde tro på
Oddstips: Drillo redder Lyn fra katastrofe

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisen er i en fantastisk tipsflyt om dagen og også lørdag ble det bra sving i lukene. Tross lave utbetalinger bra treff under V75-stevnet på Forus. Det ble sju rette p svært mange andelslag (dog kun 1 271 kroner for sju rette). I V4-spillet ble det fullklaff for Rolf Lerums minste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 144) og meget pene 1 573 kroner i utbetaling.

Enda bedre klaff ble det på V65-løpene på Vaggeryd lørdag kveld i en omgang der det smalt med overraskelser. Ti andelslag på Eksperten fikk 4, 5 eller 7 femmere og når utbatelingen for fem rette ble pene 2 637 kroner, spilte vi inn ca 140 000 kroner på Vaggeryd lørdag kveld.

Litt historikk følger:
Sist søndag så ble det blant annet treff på to V5-spill for Rolf Lerum på Sørlandet der utbetalingen for fem rette ble meget solide 67 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tirsdag var Rolf Lerum igjen på ferde under V65-omgangen på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

Summa summarum har Nettavisen med alt spilt inn ca 900 000 kroner siden sist søndag og søndag er det masse å glede seg til.

Det starter med V4 og V5 fra Klampenborg galoppbane i Danmark og mellom disse løpene avvikler Forus V65 og avslutter sin trippelhelg. I Sverige håper vi å følge opp suksessen når Mantorp byr på V64 og søndag kveld skal Rolf Lerum by på siste nytt fra Harstad som kan by på både Ulf Ohlsson, Jomar Blekkan og Thor Borg som kusker.

Men her skal det handle om galopp og Nettavisens galoppeksperter som har levert strålende tips i svært lang tid, traff altså meget godt på torsdag og fanget gevinster for ca 300 000 kroner under V65-løpene der.

Vurderinger av Birger Christensen og Morten Olsen

Stordag i Danmark
Sammen med Derbydagen er søndagens løp de største i sesongen på Klampenborg. Scandinavian Open Championship (SOC) (V5-3) er det eneste gruppeløpet på Klampenborg, og 2 Bank of Burden har vunnet løpet de to siste årene. Normalt skal det stå mellom ham og den nye stjernen 9 Hurricane Red. Norsk seier kan det også bli i Golden Mile (V5-1), da Cathrine Erichsen-trente 9 Coprah har flott form.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I V4 er det et toårsløp med noen debutanter som innleder ballet. Vær litt obs på 5 Lands End med stor fart, men også med svært "grønn" opptreden. I V4-4 kan 13 Mills Finest være en luring. Veldig god sist, uheldig da hun ble flyttet ned fra første til fjerde.

I V5 tror vi det holder med 2x2 i V5-3 og V5-4. Wido Neuroth har 19 Derbyseire, og 10 Funny's Chap V5-4 har Dansk Derby som sesongens store mål. Det kan likevel bli tøft å slå meget dyktige 6 Stradivarius. Uspilte 10 Dornfelder i V5-2 kan få betegnelsen luring. Ingen er så god som Elione Chaves til å få fart på litt lure hester.