Herman fikser cashen fra Bergen

Herman Tvedt  har flere fete muligheter denne tirsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Herman Tvedt  har flere fete muligheter denne tirsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Tipsene sitter knallbra for tiden, og mandag ble det ny fest på Leangen. Tirsdag er det Bergen som skal tas.

Det ble fantastisk opptur for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips på Drammen lørdag. Han lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Oppturen fortsatte under V65-løpene på Leangen mandag. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem.Dermed ble det nye 250 000 kroner innspilt mandag, og sammen med gode V5-gevinster på Jarlsberg fredag og Biri søndag, har Nettavisen spilt inn ca 1,2 millioner kroner de siste dagene. På Jarlsberg fredag ble det meget pene 8 712 kroner i utbetaling for de som fulgte vårt mellomste V5-forslag (innl.pris kr 432). 

Det betyr drøye 1,2 millioner kroner innspilt siden fredag kveld og i dag er det et vell av nye muligheter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi vil også nevne det at fra Biri søndag så satt igjen vårt reduserte V5-forslag på en knapp 500-lapp, og her ble utbetalingen fine Kr.3 741,-. Det har altså vært en strålende helg for flere av våre kunder, og vi håper at du har tatt rygg på oss. Denne tirsdagen så venter det uansett nye muligheter, og allerede kl.12.20 så er vi i gang fra Sverige med lunsj. Deretter venter Bergen kl.13.37, før det hele avrundes med trav fra Momarken og Jägersro til kvelden.

Innleveringsfrister Bergen:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder det STORE HØYDEPUNKTET denne uken så skjer selvfølgelig det fra Forus lørdag. En NY gedigen V75-omgang er nemlig i vente, og igjen ligger det hele 13 millioner og venter på en alenevinner! Vi skal selvfølgelig gjøre alt for å følge opp sist helg, og våre oppdaterte V75-tips mot de store kronene er klare mellom 12-14 på fredag. Glem heller ikke at vi på onsdag har en strålende V76-omgang pågang fra Bjerke, og her kan det også gå mot flotte kroner. Du kan kjøpe bonger til både onsdag + lørdag her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Bergen denne tirsdagen venter en utfordrende lunsj, og her er det en relativt høy vanskelighetsgrad. Vår banker for dagen blir kjørt av dyktige Herman Tvedt. Vi tror nemlig at han leder rundt om med Shogun Bahama i V5-4.

Her er vår komplette meny:

V5-1 : 9 Sophus K.G. – Har et VELDIG riktig løp foran seg i innledningen, og den er spillbar her. Var tapper sist den var ute, og den gjør da et oppløftende løp mot klart bedre hester enn hva den møter her. Skulle den løfte seg enda et knepp til tirsdagens-løp, ja, da er den garantert med og kjemper om seieren nå. Solid OBS hest som bare må prøves.

V5-2 : 3 Roberto DK – Har hele tiden vært lovende, men så gikk den på en smell, og den har vært lenge borte. Har gjort fine løp i comebacket, og nå sist så feilet den som pigg med krefter igjen. Står her nydelig til, og motstanden er den riktige. Må med på alt av seriøse bonger, og vi roper et varsko!

V5-3 : 9 Selenason – Har et helt riktig løp foran seg her, og sjansene for at den «flyr» rundt denne gjengen tilslutt skal være stor. Tok imot med «varme servietter» sist, og med tanke på det så stod den veldig bra på. Nå får den gå med i rygger, spare speeden, og da er den vass. Her er det usikker form på flere av de som blir mye spilt, og det er nå det er riktig å spille Selenason. Vi tror hardt! Spilles!

V5-4 : 4 Shogun Bahama – Gikk helt OK i kulissene sist, men da hadde den en feil oppgave. Gangen før så var den solid til seier. Normalt sett så blir det tidlig tet nå, og da skal den bli utrolig vrien å fange. Det eneste ankepunktet vi har på Shogun Bahama er at den fra tid til annen kan være litt veik. Har imidlertid vært såpass positiv over en lengre periode nå at sjansene her MÅ være gode. Er en soleklart motivert favoritt. SPILLES!

V5-5 : 10 Cash Point – Har en strålende form i kroppen sin, og den var også bra sist uten at det klaffet helt da. Gangen før så avsluttet den flott fra køen. På tirsdag så MÅ det bli tempo da flere er på jakt etter teten. Det skal ikke bli enkelt for Eminent Sund å hente en hel lengde på hester som Nibley LB/Novize, og dermed så kan fort favoritten være litt i trøbbel. Nei, her tror vi på fart, og da er det smarte spillet Herman Tvedt, og Cash Point som vil komme bakfra med sparte krefter. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.