Hero jakter suksess

Lome Hero her sammen med Geir Vegard Gundersen.
Lome Hero her sammen med Geir Vegard Gundersen.

Norske Lome Hero er på plass i V4-1 på Romme mandag og har bra vinnersjanse.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Det ble fantastisk opptur for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips på Drammen lørdag. Han lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også i DD-spillet og i V4-spillet ble det fullklaff. I DD ble det herlige 38,92 i odds og de som leverte det minste DD-forslaget kunne kvittere ut meget pene 1946 kroner, mens de som leverte det minste V4-forslaget ( innl.pris kr 192) kunne kvittere ut 3 406 kroner. Søndag fortsatte suksessen all den tid det ble klaff for det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 432) satt klokkerent og betalte tilbake pene 3 741 kroner.

Denne uken innledes med V5 og V4 fra Bollnäs på ettermiddagen. Til kvelden er det Leangen som styrer showet her hjemme med V65, mens Färjestad er V64-vertskap i Sverige.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


På Bollnäs er norske Lome Hero på plass i V4-1. Eier og trener Nina Nielsen Dalgaard fra Flateby velger å ta den sju timer lange veien med sin øyensten, som har har solid suksess i Sverige tidligere. Vi velger imidlertid å gardere litt i dag og velger oss bankerspill i V4-3/DD-1.

Vurderinger fra Mats Persson:

Spiken
6 Hankypanky Joygirl (V4-3/DD-1) har hög grundkapacitet och har fått ett lopp i kroppen efter ett längre tävlingsuppehåll. Då var hon klart godkänd och med den genomköraren borde det vara en vettig chans nu.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
2 Cao Dai (V4-2) har inte fått till det på länge, men är halsopererad och har svarat för två positiva insatser i rad. Han har en perfekt proposition och kan vara en riktig rysare här.

V5-spikarna:
2 Catering (V5-3) satt fast med sparade krafter i debuten i ny regi och såg bra ut. Hon hade tränat bra inför det loppet och vi tror mycket på henne här.

1 Conny Kullers (V5-5) gick ett 1.30-varv till slut vid segern senast och kan han bara hålla upp ledningen här tror vi inte att han förlorar.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-luringen
7 Sagi Järven (V5-1) är en häst som skulle haft betydligt mer pengar på sig om det fungerat heöa vägen. Det är en riktig glänsare som har mycket otjänat om han får hålla ihop och vara fräsch. Får han en bra start här kan han räcka långt.