Gå til sidens hovedinnhold

Hevnen er søt

Åsbjørn Tengsareid hadde ingen heldig styring med Priority Photo på Bergen travpark sist torsdag, men det er dags for revansje i kveld.

Sportspills meny torsdag:
Deadline Day: Vi følger overgangsvinduet fortløpende
V4 Bollnäs: Vår herlige banker innfridde som tredjevalg
V65 Åby: Ismannen på nytt svensketokt
Oddstips: En svensk hockeydobbel

OPPDATERT TORSDAG KVELD: Det ble flott klaff i V5A-spillet. Det mellomste forslaget på 480 kr hadde krysset for både 2 Selenason og 4 Espeset Balder i V5-1A (dødt løp) og dermed ble det to ganger fem rette og pene 3 150 kroner tilbake.

Vi ga oss ikke med V5A-gevinst på Bergen travpark. i V5B-spillet ble det enda bedre klaff. Også der ble det et dødt løp (V5-4B mellom 6 Alm Tarita og 11 Rapptina) og begge var markert på vårt mellomste forslag (innl.pris kr 512). Dermed ble det to ganger fem rette på det mellomste forslaget (verdi kr 2304 per stk) og altså flotte 4 608 kroner tilbake. Totalt ble det dermed 15 516 kroner innspilt på våre V5-forslag på Bergen travpark torsdag.

Torsdagen er det som vanlig full fyr i lukene, og vi hiver oss først over to lunsjomganger til hhv Bollnäs i Sverige og i Drammen i Norge. På kvelden er det V65-spill til Åby hos søta bror og en dobbel V5-omgang til Bergen som frister, og vi serverer våre trofaste lesere tips til alle arenaer i dag.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5A kl 18.30
V5B kl 19.40
DD kl. 20.40

I lunsjen på Bollnäs tidligere i dag spilte vi inn 3885 kroner på våre foreslåtte spill, og de som spilte DD-forslaget på 300 kroner kunne kvittere ut småpene 2400 kroner der! Der er nye sjanser til gevinster både på Åby og på Bergen travpark i kveld, og da sier vi lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Åsbjørn Tengsareid får ikke mange pluss i margen for sin disponering av storfavoritten Priority Photo på Bergen travpark sist torsdag. Til tross for lusetempo underveis, valgte Åsbjørn å sitte rolig i baktroppen underveis og angrep ikke før 700 meter fra mål. Måtte da gå i rygg på en ursvak Conrads On Line, men var så pigg at han regelrett sparket oppi denne inn i den siste svingen. Det var en ren bortkjøring og selv om undertegnede også må ta selvkritikk på å bankerspille hester fra spor åtte bak bilen, hadde hesten vunnet lett om Tengsareid hadde kjørt frem runden fra mål. Nok om det, torsdag er åttendespor byttet ut med spor tre bak bilen, det er ingen Uppercut Flevo i feltet og dette kan ikke en feilfri Priority Photo tape. Soleklar banker i V5A-spillet.
Rangering V5-2A: A: 3 B: 2-5-4 C: 1-6-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Rett og slett best
Med all respekt for formsterke Skyboy, så skal han få slite med å ta imot ursterke 8 Romarino nedover oppløpet i V5-5B/DD-2. Vi advarte for at Romarino kunne gå på et nederlag på Forus nest sist og sammen med gjestekusk Ove Wassberg skuffet åtteåringen litt da. Men sist på Bergen travpark var Åsbjørn Tengsareid tilbake i sulkyen og Romarino var rett og slett knallgod vinner. En så god hest som You Va Bene var sjanseløs til å svare nedover oppløpet og det var en femstjerners prestasjon. På Forus har hesten levert det ene pangløpet etter det andre og selv om spor åtte ikke er perfekt, betyr det lite for råsterke Romarino som er vant til å gjøre grovjobben selv. En feilfri Romarino taper ikke V5-5B og Åsbjørn Tengsareid blir dermed vår bankerkusk i begge V5-spillene på Travparken torsdag kveld.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 8 B: 4-5-2 C: 12-1-7-6-3-9 D: 11-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Vi starter med et strålende spilleløp der vi under tvil setter 6 Skogfaks først. Moe Odin-sønnen til Tom Erga er trolig beste hesten, men galoppene kommer tett. Sjettespor i volta i kveld kan hjelpe på, og løpet sist er bare å glemme, da stod Skogfaks håpløst til på lengste tillegg. Kom råsterkt tilbake etter galopp nest sist.

4 Espeset Balder ble perfekt kjørt av Lars Tore Hauge sist og la på til sin andre strake seier. Betydelig tøffere imot i kveld kontra seiersløpene, men hesten er rask og travsikker. 8 Fakseflya har en tøff oppgave i kveld, men er under stadig utvikling. Dersom Odd Storetvedt er litt taktisk i kveld (kjører i rygger i det lengste) er det flott speed i denne dama. 2 Selenason dukker opp i regi Anita Wergeland og da er det grunn til å være på vakt. Har ikke imponert noe særlig østpå, men Anita har ristet liv i det meste og Svein Ove Wassberg er som kjent livsfarlig å utelate fra kupongen.

1 Jossejerven står fint til, men må nok forbedre seg for å vinne dette. Form er det på både 10 Blisjur (tapper fra dødens sist), 11 Unik (avsluttet flott både nest sist og sist) og superskrellen 9 Ådnes Faksa (kom flott tilbake etter galopp sist). Med andre ord et riktig fint løp i V5A-innledningen.
Rangering V5-1A: A: 6 B: 4-8-2-1 C: 10-11-9-13-5-7 D: 12-14

HTML EMBED

V5-3A - Kaldblodshester. 1600 meter autostart.
Det er vanskelig å ikke sette 4 Høiby Gullet i dette løpet som kun teller åtte hester og det er stor forskjell på hestene. Høiby Gullet la på til sin tredje strake seier i romjulen for gjestekusk Svein Ove Wassberg og imponerte atter en gang. Sprint er nok ikke noe pluss, men heller ikke noe stort problem.

8 Erga Odin har ikke startet siden slutten av september i fjor. Tom Erga er ikke vår favorittkusk, men han har mange fine hester. Spor åtte bak bilen i kveld, og andrevalget. 5 Kampen Blessen forsvant direkte i startgalopp i travparkdebuten. Har et bedre løp i kveld med tanke på framspor og bilstart, men samtdig er motstanden tøffere. Outsider.

1 Alsaker Torres skuffet litt sist i et V75.løp på Forus (ga seg litt fra lederryggen da), men er god nok. 2 Todina er ingen løve og selv med perfekt løp her, tror vi ikke hun vinner.
Rangering V5-3A: A: 4 B: 8-5-1 C: 2-3-7-6

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Åsbjørn Tengsareid er bedre enn de fleste til å volte og slik sett står 6 Somollified meget spennende til her. Det har blitt galopper og tull i tre av fire løp her til lands, men tredje sist fikk vi se at det bor noe i denne fireårshoppa. Det kan være tet og slutt i kveld.

3 The Sorceres ble offer for både for hard og for tøff matching av Wassberg-stallen i fjor. Har nå fått ladet batteriene i nesten fem måneder og hoppa viste litt klasse i fjor. Spor tre i volten og Svein Ove Wassberg som kusk er lik tidlig kryss. 1 Panik hadde ikke tapt når han galopperte i den siste svingen nest sist. Sist var hesten litt under pari. Volteegenskapene er vi usikre på, men Panik vinner løp når som helst.

4 Antaro skal håndtere et vrient fjerdespor i volta og vi setter derfor hesten litt ned på ranken. Skulle startfasen gå bra, kan Antaro vinne igjen. 5 Te Quiero Bonita holder form og er sammen med 7 Showmetheglory aktuell på videre gardering.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 6 B: 3-1-4-5 C: 7-11-10-9-8-2-12

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Kanskje er det en fordel for 7 Clint Greenwood at det er bilstart i kveld. Fireåringen har vist seg vanskelig på voltestart og også sist ble det galopp direkte. Spor sju er uansett krevende bak startbilen, men dette feltet holder ikke høy klasse og Clint Greenwood har vist at han tåler å gjøre litt selv.

8 Benny B.R. var rett og slett knallgod sist torsdag i Travparkdebuten, men åttendespor og tøffere motstand gjør at fireåringen ikke kommer like lett på det i kveld. Klart forbedret på slutten har 10 Eloise Håleryd vært, selv om hun ble frakjørt av vårt strålende objekt Benny B.R. sist torsdag. Hoppa er jevn og travsikker og møter ikke noe skarp motstand her. 4 Marcus Hanover vant ett løp i fjor, det var her på Bergen travpark (19.april) etter ledelse fra start til mål. Geir Gudmestad er nok sugen på å gjenta den bedriften, men formen er meget usikker nå.

1 Miss Inkato fikk et tøft løp sist og er litt småskummel fra et fint startspor. Helt iskaldt er det kanskje ikke for 3 Cleopatra Index heller, men da må nok noen av favorittene rote seg bort.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 7 B: 8-10-4 C: 1-3-2-9-6-5 D: 11-12

V5-3B - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Velkommen til tidenes dårligste løp som er presentert på Bergen travpark. Løpet er kun åpent for hester med under 300 startpoeng og de fleste av deltagerne ville gjerne hatt hjelp av Falken de siste hundre metrene. Her kan vi vri og vende, men dette er vrient. Vi velger heldekk og krysser fingrene.

8 Be My Hero har i det minste vist litt tendenser fra tid til annen og får et svært forsiktig vinnertips.
Rangering V5-3B: A: 8 B: 6-2-5-10-9 C: 4-3-1-11-7

V5-4B/DD-1 - Kaldblodshopper. 1600 meter voltestart.
Svein Ove Wassberg viste kuskeegenskaper av beste sort når han "lurte" 5 Fjord Oda først i mål på Bergen travpark 3. januar. Tidlig til tet og passet på resten av feltet som ikke hadde gjort jobben sin. Det var over full vei, i kveld er det sprint og veien til tet ligger åpen. Det må være topp vinnersjanse.

Tom Erga har med seg flere fine hester til Travparken i kveld, en av dem er 6 Alm Tarita som i likhet med alle andre stallhestene til Tom Erga er ustø på beina. Har uansett et flott løp i kveld. 11 Rapptina er normalt kjapp i vei og selv fra 20 meter tillegg kan hun være fort oppe til strekhestene. Ga seg kanskje litt enkelt i årsdebuten fra tet, men det løpet har nok gjort godt og sprint er ikke noe minus.

7 Reidunn satt fast over mål sist og blir ikke mye spilt i kveld. Se opp. 13 Skarstad Pia varslet vi for sist, men i kveld er det helt andre forutsetninger med 40 meter tillegg. Helt sjanseløs er hun likevel ikke. Vi kan se syner og spekulere, men det lukter Fjord Oda fra start til mål her.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 5 B: 6-11-7-13 C: 9-12-2-4-3-8-10-14-1

Kommentarer til denne saken