Historien gjentar seg?

Løkki Dino og Vilde M. Kals er på farten i V65-5 på Drammen travbane i kveld.
Løkki Dino og Vilde M. Kals er på farten i V65-5 på Drammen travbane i kveld.

Løkki Dino radet opp seire på denne tiden i fjor, og når han varslet storform i den siste starten, bankerspiller vi i Drammen i kveld.

Denne mandagen i påskeuken innledes med spill til lunsjløpene på Hagmyren i Sverige med både V4 og V5-spill, med spillestopp hhv kl. 12.20 og 13.32 hos Norsk Rikstoto.

Les også:Bankerfritt i lunsjen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


På kvelden denne mandagen er det spill til en V64-omgang i Boden hos søta bror samt spill til en V65-omgang i Drammen her hjemme som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og i Drammen bankerspiller vi en nestfavoritt i V65-spillet.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innlveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Varslet form sist, vinner nå?

I et sprintløp for kaldblodshester i V65-5 kommer 2 Løkki Dino til start, og det er snakk om et andrevalg i spillet. 6-åringen varmet strålende forut for den siste starten, og i selve løpet gikk han et godt løp til sølv på 27.7 full vei bak gode Brødsjø Odin (langt ned til tredjehesten Alsaker Fantom).

Løp i kroppen etter litt pause har trolig gjort godt, og han står helt perfekt til i kveld. En kjapp sprint er ikke noen fordel, men han takler også det på full form (vunnet på 26.8 på en sprint før). Kusk Vilde M. Kals kan ikke få gjort mye feil i fra dette sporet, og vi tror hun sitter bak den klart beste hesten.

Hesten fant en voldsom form på denne tiden og utover i fjor (vant fem løp på stripe i perioden i fra 17.mars til 26.mai), og når han varslet storform sist, bankerspiller vi mot billig motstand i kveld. Favoritten 1 Wik Emil blir trolig overflydd (5 og 7 er veldig kjappe i vei), og da blir det sjanseartet for denne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


To hester gjør opp

I et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i V65-1 gjør normalt to hester opp om den gjeveste sjekken, og fra tet er 1 Harbour L. snakk om hesten å fange til slutt. Han fikk maks som femte på fine 14.3 full vei i den siste starten i ny regi, og på en arena som dagens, kan han fort lede rundt om.

Tøff å stå i mot til slutt blir dog 9 Standup And Fight, og sistnevnte jakter den tredje strake triumfen i kveld. Alt løste seg i den siste svingen for 5-åringen sist, og da speedet han inn til seier på fine 14.3 full vei. Sterkt det, og han ser ut til å gå mot en ny flott sesong (tjente 320 000 kroner i fjor).

Overspilt favoritt?
Dagens største favoritt i Drammen i kveld dukker opp i V65-2, og da snakker vi om 8 Bossum Faksen. Han har hele 58% av innsatsene på seg, og det blir for oss litt drøyt. 4-åringen vant på 31.7 full vei sist, men dette er snakk om en usikker type, som trolig ikke har noen fordel av dagens arena.

Raden er full av galopper før den siste starten, og vi synes aldri han lignet en vinner før siste 100 sist (gikk på topp hele veien). Ingen kløpper i fra start, og i et fullt felt i Drammen, øker trolig galoppfaren, når han må klyve rundt de via sporene til slutt. Vi værer favorittfall, og vi jakter smellen i dette løpet.

Kveldens drag!
I et nytt kaldblodsløp i V65-4 står vi på fire hester i V65-spillet, og klart mest spennende av de fire, er 12 N.S. Viras Lykke. Hun har kun 3% av innsatsene på seg, og det er alt for lite! Hun fikk løpet spolert i den siste svingen sist av stoppende og galopperende konkurrenter foran seg, men avsluttet flott til sjette på 31.5 full vei der, når det først løste seg til slutt.

Det var første gangen ut etter litt pause, og hun er trolig forbedret med det siste løpet i kroppen. Kvikk i vei med voltestart, og i fra sitt springspor på 20 meter tillegg, sitter hun trolig i en fremskutt posisjon direkte. Hun har vunnet to løp på kveldens arena tidligere, og må krysses på alle bonger!