Høitomt & co. til Harstad

Harstad står som Dagens Dobbel-arrangør og får storfint besøk denne søndagen. Les våre tips her

Klikk her for DD-tips til Harstad

Jomar Blekkan og Hans Christian Holm er hyppige gjester når Harstad arrangerer travløp. Denne søndagen får de imidlertid selskap av noen enda større navn.

Finske Jorma Kontio er en stjernekusk med solid internasjonal erfaring. I tillegg kommer vår tidlige dominant på kuskefronten, Gunnar Eggen, på besøk.

Han utfordres av to kusker som trolig vil dominere norsk travsport i lang tid fremover, Geir Vegard Gundersen og Eirik Høitomt.

Høitomt best igjen
Eirik Høitomt har virkelig fått sving på seiershjulet etter at han gjorde vestfolding av seg. Første slo han Jarlsbergkollega Lars Anvar Kolle på målstreken i kampen om landschampionatet i 2005. I fjor var han aldri truet, og også denne sesongen ser han ut til å være i en egen klasse. Høitomt har allerede bokført 173 seire denne sesongen, og dermed er han i rute til tredje strake tittelen. I fjor vant han hele 225 løp, og manglet skarve 5.000 kroner på å runde 10 millioner innkjørt.

Vi tror han runder den milepælen med enkelthet i år, og med maks flyt kanskje også 250 årsseire?.

Kjører alle løp
I dagens stevne på Harstad Travpark har Høitomt blitt betrodd oppsitt i samtlige løp. Nettavisen har konsentrert seg om DD-løpene, og vi har god tro på mesterkusken i begge disse oppgjørene.

5 Granrem Rappen blir da også vår "banker" i den første Dagens Dobbel-avdelingen. Vi tror på tet fra start til mål, mens oppgaven er litt tyngre for 12 King Kosmos som har trukket det verst tenkelige sporet i DD-2.

Vi har laget to DD-forslag som kan kjøpes i boksen opp til venstre i denne artikkelen. Forslagene er på hhv 2 og 8 rekker, og har innleveringspris på 100 og 400 kroner.