Høitomt er ladet

Foto: hesteguiden.com

Etter en uke på Gran Canaria kommer championen til Skien i kveld med nyladede batterier, og vi tror rogalendingen innfrir med storfavoritten Non Stop Laser.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Det er fortsatt sykdom i redaksjonen, men fra og med fredag er vi tilbake med full styrke. Det vil derfor kun bli omtale av bankerne til dagens tips.

Det står riktignok en kjapp hest på innsiden av 4 Non Stop Laser i V5B-4 i kveld i form av 3 Nabucca Eastwind, men Mr. Flirt-datteren til Torstein Sjaker er såpass eksplosiv på de første meterne at vi tror teten er innen rekkevidde på ny. Det har blitt to enkle triumfer nå på slutten fra spiss, og distansereduksjonen i kveld skal ikke være noen ulempe.

Den flotte teknikeren klipper svingene på dagens arena (vant sprettlett et V75-løp her i april i fjor), og når den antatt tøffeste i mot står vel langt ute bak startbilens vinger (7 Mighty Power) var vi aldri inne på tanken om å gardere. Det er dunkel form på resten av gjengen i dette løpet, og sjansene for at den tredje strake triumfen sitter klokkerent skal være svært gode.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Klosterskogen kan du finne her.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Spilleforslag
Til V5B-rebusen på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 448 og 1176 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.35 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Klosterskogen gratis på www.rikstoto.no i kveld.