Høitomt er nøkkelkusken

Eirik Høitomt er den klare nøkkelkusken i kveldens V5-omgang på Jarlsberg, hvor vi forøvrig har et objekt som så langt nesten ikke er rørt i spillet.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Jarlsberg.

Her kan du laste ned program til løpene på Jarlsberg.

Eirik Høitomt skal kjøre på Jarlsberg i kveld og Leangen lørdag, før han setter ferden mot den andre siden av vår klode. I de to neste ukene skal han være med i kuske-VM som arrangeres i Australia og på New Zealand.
I kveldens V5-1 sitter han opp bak Decent Dancer, som kun er en gardering i et løp for hester i lavt grunnlag. I dette løpet har vi en skikkelig kupongrensker, som har vist solid form på en lokalkjøring. Den kan du lese mer om her.

Lex Maijon er Høitomts kort i den andre avdelingen. Hesten tok en fin seier sist, og skal regnes med en god vinnersjanse igjen.

Tohesters oppgjør
V5-3 er et hoppeløp som vi tror kan bli et tohesters oppgjør. Velma Medraz og Alexander Heisholt står fint til i innerspor bak bilen på sprint, mens Eirik Høitomt sitter i sulkyen bak Miss Gransæter. Sistnevnte gjør en spennende Norgesdebut.

Åspe Kvikk er Høitomts oppsitt i V5-4. Hesten holder fin form, men står sjanseartet til spormessig på en sprint. Hesten er en av flere som kan vinne dersom favoritten Gam Galant svikter.
En bankerkandidat sitter landschampionen bak i V5-finalen. Clean Gold har et fint løp på papiret, og kan gjøre sitt til at Høitomt stikker ytterligere fra de øvrige kuskene på landsstatistikken.

Vi har som vanlig satt opp tre spilleforslag, på henholdsvis 120, 432 og 1.512 kroner, som du finner oppe til venstre på siden.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin