Høitomt og Austevoll bankerkusker

Foto: Gunnar Austevoll

Kveldens løp på Klosterskogen byr på to V5-spill. Vi har god tro på at Eirik Høitomt og Gunnar Austevoll vinner med henholdsvis Novize og Spido Va Bene.

Klikk her for V5A-forslag Klosterskogen

2 Novize er den beste hesten i V5-2A. Danskeimporten viste lovende takter i sin første start i Norge. I kveld er han kuskeforsterket med landschampion Eirik Høitomt. Med skreddersydde betingelser går vi ikke i mot. Novize imponerte ved flere anledninger i vårt naboland og har totalt vunnet seks løp. Han har i kveld feltets desidert største kapasitet og bare uhell kan skrinlegge seiersplanene.

Flere tips torsdag:
Øvrevoll: Vi byr på en happy vinner
Lunsj Bjerke: Sola skinner på Kolle
Oddstips: Vi byr på et Skiens-lag på opprykkstokt

I V5-5B tror vi 1 Spido Va Bene vinner. Han er kjapp ut. Greier han å forsvare sporet skal seieren normalt være i boks. Femåringen har nå to strake og holder toppform. Han trives dessuten godt på Skiens-ovalen. Vi finner et ankepunkt. 7 Pablo Santana er uhyre startrask. Skulle han komme seg til tet kan han utfordre i kampen om seieren. Pablo Santana kjørte unna sist og mistet seieren på det til Lincoln Frontline på Bjerke.

Annonse: Grøstad og Lerum anbefaler deg å ta rygg på en Kloster-kanon i kveld!

V5-1A er forbeholdt ungdomskusker. Rutinen på mange er lav. Også for unge Yaiza Gaustad som kjører vår favoritt 7 Vorset Martin. Vi tror det er beste hesten og at det blir seier feilfritt. Trener strålende. 9 Kolnes Daffy har en av feltets mest rutinerte kusker i Kristine Kvasnes. Møter også enklere motstand enn han pleier. 1 Neslands Tyra er hurtig. Vi setter et lite spørsmålstegn ved orken, men hun står nydelig til og kan få et "smørløp" fra innersporet. 10 Komnes Lydia er det fart i, men hun er svært galopplysten. 2 Hellestvedt Tyra er mye bedre enn raden og har en bra kusk denne gangen.

Mens Novize vinner V5-2A vil vi ha flere hester i V53A. Dette tynne eliteløpet får 6 Slått Eld som naturlig favoritt. Treningsrapportene er positive etter en liten pause og selskapet er overkommelig. 5 Lykke Knut er hurtig. Får han spare speeden blir han tung å stå imot i sluttspurten. 8 Trollgutt er på vei mot høst/vinterform. Han er meget bra på sitt beste. 2 Moi Elden spurter fort med det rette løpsopplegget.

Klikk her for V5B-forslag Klosterskogen

4 National Lady (V5-4A/V5-1B) vinner trolig feilfritt. Hoppa har ennå ikke vunnet, men har kvaliteter langt over grunnlaget sitt og møter syltynn motstand i kveld. Bare galopp imot. 1 Quitero Santana fikk beholde andreplassen selv om han var innom siste indre sist. Er i utvikling og står perfekt til. 5 Online Siem er et stallskrik. Hun er på vei opp og skal strekes tidlig. 6 Ottiilia Tamsen var positiv sist. Med ytterligere fremgang kan hun ta del i seierskampen.

9 Vinn De Luxe (V5-5A/V5-2B) holder V75-klasse. Vi er usikre på hvordan hun takler baneprofilen på Kloster. Dersom dette går smertefritt og det stemmer noenlunde med posisjonene tror vi hoppa er fremst på målfotoet for tjuende (!) gang. 6 Buddy svek som storfavoritt da han galopperte før bilen slapp feltet sist. Det er slik han kan opptre i mellom. Avslutningen den dagen var dog av beste merke. 10 Riccione Ås hadde full fart over mål sist. Han skal smyge lengst mulig og blir farlig dersom han sitter på skuddhold til siste sving.

Lever eksperttipsene fra Sportspill her

V5-3B er et montèløp. Vi tror klart mest på 1 Lykke My. Hun har vært ute i tøffere selskap den siste tiden og hevdet seg bra. Fra dette sporet får hun et god start. En banker for de som liker å satse friskt. 9 Hammer Gutten er av de bedre. At distansen nå er kortere tror vi ikke er noe minus. 5 Sjarmør'n kan sprinte fort om godviljen er på plass for dagen. 10 Karrus er hesten med størst kapasitet, men han er nesten umulig å få feilfritt rundt areaen.

4 Mr Ek (V5-4) vokser en klasse om han kommer seg til tet. Han er en kløpper til å forsvare seg. Vi tror han vinner om han kommer foran. Det kan dog tenkes at han havner utvendig for leder. Da skal det bli vanskelig for den formsterke svenskeimporten. 2 Un Dollar er kjapp ut. Knut Robin Dalsbottens sjanse er å komme foran med sin hest. Da kan han kanskje sitte bak vinneren. 9 Morgan Kane holder form. Har hatt litt uflaks i det siste og skal på kupongen. 8 Newton Hall holder usikker løpsform, men på kapasitet er han den beste hesten i feltet. Han har gode spurtegenskaper, men kan trenge løpet etter pausen.

Tast her for V5A-forslag. Ønskes forslag til V5B trykker du her

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:

V5A kl 18.35 (løp 2-6)
V5B
kl 19.45 (løp 5-9)