Høitomt sitter bak en vinner

Foto: hesteguiden.com

Ja, vi har innhentet glitrende rapporter på vår banker for dagen, og vi tror vår hjemmelige champion viser oss veien til utbetalingslukene i kveld.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi ble mektig imponert av 1 Millennium D.K. i sin debut her til lands, hvor hun ga Rex Palema kamp til døra, og landet på meget sterke 13.7 over en sprint. I den påfølgende starten galopperte Earthquake-datteren til slutt som en sannsynlig vinner, og siden den gang har 5-årshoppa havnet i trening hos dyktige Gro A. Nordby.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Vi hadde Eirik Høitomt på tråden i morgentimene i dag, og han kunne fortelle om en hest som hadde trent strålende i forkant av dagens dyst. Championen så veldig lyst på sjansene, og mente at tet fra start til mål kunne være et svært sannsynlig scenario. Voltestart og de krappe svingene skulle ikke by på problemer, og mot ikke alt for skarp konkurranse mente han det dreide seg om en vinner!

Teten som gjelder i Skien
Ja, et godt spor og en startrask hest borger som regel for en fremskutt plassering på dagens arena, og alle våre utganger på det store systemet er sannsynlige tethester i deres respektive løp. I finalen skal Olav Mikkelborg forsøke å komme seg forbi innvendige 1 Thrust Memphis bak 2 Kings Lucky, og dersom han lykkes med det, ja så skal den formtoppede Supergill-datteren bli svært vond å fange. 8-årshoppa avsluttet som en vind til sølv siste 150 i den siste starten, når det først løste seg fra tredje innvendig, og vi garderer ikke på de to minste forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre relativt åpne løp
I et litt småskummelt amatørløp i den andre avdelingen, tror vi 1 Crown Va Bene skal ha gode muligheter til å innta føringen i løpet, og da snakker vi normalt om en topp vinnersjanse for Dream Vacation-sønnen. 4-åringen var ute i Derby-kval sist, og det er således klart enklere i mot ved denne anledningen.

Vidar Hop misser neppe teten fra første rekke bak startkjappe 2 Røeds Gnisten i V5-3, og selv om Dalar-sønnen var svak sist, ja så snakker vi om helt andre forutsetninger i kveld. 6-åringen er en typisk tetløper, og når de antatt tøffeste i mot har trukket litt sjanseartede spor blir Hansen-traveren vår favoritt. Høitomt mente at 10 Bernoldi var litt på vei ut av form, og etter hans vurdering var favoritten kun en gardering litt ute.

Eirik Høitomt mente en del omstarter måtte ta sin del av skylden for at 1 Why Not A Winner hadde hoppet fra start i de to siste volteløpene, og han mente at galoppfaren fra spor en ikke var spesielt stor. Formen er helt på topp på Credit Winner-sønnen, og Halle-traveren blir da sannynligvis hesten å fange fra spiss i V5-4.

Ekspertforslag
Til V5-løpene på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1312 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fem kuponger her .

Kjøp en bong og se V5-løpene fra Klosterskogen på nrk.no nett-tvi kveld!