Høitomt vinner sponsorløpet

Eirik Høitomt styrer trygt mot sitt tredje strake landschampionat. I kveld blir han storfavoritt til å ta seg av sin egen sponsors løp på Klosterskogen.

Klikk her for V5-tips

Klikk her for DD-forslag

Klikk her for V5-tips Bergen

Travbanene har ofte bedrifter på besøk på sine stevner, og det er umåtelig populært for folk som aldri har vært på en travbane å føle spenningen. Ikke bare av det fasinerende spillet, men også det å se de flotte og mektige dyrene på nært hold.
Kveldens løp på Telemarksovalen er alle sponset av firmaer med tilknytning til byggebransjen, og i V5-finalen er det entreprenørfirmaet HRL som står som løpssponsor. Det løpet har sin store favoritt i 2 Bambino Avanti som jakter sin tredje strake seier for Eirik Høitomt. Den overlegent mestvinnende kusken bærer HRL-logoen på både drakt og hjelm, og vi tror det er overhengende fare for at han må hilse på sponsoren sin på sermoniplass i kveld.

Enkle V5-løp
Det er flere store favoritter i kveld, og vi tror neppe en feilfri 6 Crown Va Bene taper V5-innledningen. Heisholt-traveren er dog bare 3 år og skal ut på Klosterskogen for første gang - attpåtil på sprint. Den toppstammede unghesten har dog oppført eksemplarisk i sine to starter sålangt i karrieren. Kusken kunne dessuten fortelle at hesten fungerer fint på sin hjemmebane, og mot moderat motstand skal det dreie som en en kjempesjanse.

I V5-2 bør det holde lenge med to kapable unghester. 4 Conway Hall og 3 Paola Santana er mye bedre enn sitt foreløpige beskjedne grunnlag, og vi velger å kun spille favorittduoen.

Flere gode kaldblodshester møtes til dyst i den tredje avdelingen, og vi velger å stå på fem hester. 1 Rinde Kvikken vinner trolig i en feilfri utgave, men både 5 Mina Best og 7 Ellestad Hero vil kjempe om teten - og seieren. Uten sjanser er heller ikke formtoppede 6 Frysmai samt 9 Eld Lynet som gikk ny rekord i Sverige sist.

Boss i åpent oppgjør?
I V5-4 tar vi med alle hestene på det lille forslaget. Vi har dog klart mest tro på 3 London Boss som har perfekte forutsetninger. Etter en fortjent sommerferie var hesten god annen på Kala sist. I kveld tror vi Katrine Blakkestad trykker seg tidlig til tet, og hesten har vist seg klart god nok til å vinne slike løp.

Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 110 og 400 kroner.

Den største forslaget er en samlebong på kun 10 rekker der vi bankerspiller London Boss, og satser på å få V5 hele 40 ganger.