Høitomts praktfulle slutt

Flirtin Superb, og Eirik Høitomt er vår banker i et åpent V65-spill! _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Flirtin Superb, og Eirik Høitomt er vår banker i et åpent V65-spill! _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Momarken er nok den banen i Norge som byr på de mest utfordrende V65-spillene. Denne tirsdagen er intet unntak, og her skal vi krige om store kroner...

Oppdatert tirsdag ettermiddag. Vi spilte inn ca 102 000 i lunsjen fra Bergen Travpark 6. januar! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

Vi hadde store FREMGANGER på Momarken i 2014, og det er uten tvil en av de banene som vi spilte inn mest penger på under fjoråret. Nå sparker vi gang et nytt år på en av våre store favorittbaner, og årets første V65-omgang gleder vi oss stort til. Flirtin Superb (V65-6) er dagens banker, og den har en fin sjanse, spesielt om Eirik Høitomt greier å forsvare sitt innerspor. Mer om dagens omgang finner du lengre nede i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi går over på objektene fra Momarken så vil vi "by" på litt skryt! Fra Harstad søndag så ble det nemlig servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg. Vi gratulerer så mye. Vi vil også ta med at våre TO systemer på Täby (4x750 per andel) suste inn med flotte 14 280 per stk. Fra Leangen mandag 5. januar så ble det også systemklaff for våre to systemer. Begge disse betalte ut 11 500 per stk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Momarken:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V5Bergen med start kl.13.37. V64 på Jägersro med start kl.15.10 (Vær OBS på tidlig start).

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til Momarken:

V65-1 : 7 Eugenie Diamond – Vant sikkert fra tet sist etter en luftig åpning, og det var fortjent. Har nå fått tre løp i kroppen, og rask som den er fra start så burde den få seg en OK posisjon. Distansen nå er den riktige, og den kommer til å sprinte fort denne tirsdagen. Klar OBS, og vi må bare varsle igjen!

V65-2 : 8 Sindy Løper – Kommer ut etter pause, og den er fikset på siden sist. Rapportene på den er bra selv om den helt sikkert trenger et løp i kroppen før storformen er der. Har matchet bedre hester enn disse, og den må bare prøves litt direkte i det vi mener er klart overkommelige omgivelser.

V65-3 : 9 Stolt Odin – Tangen Faks vinner om den kommer seg rundt uten tull, men den er VELDIG hissig for tiden, og vi stoler ikke helt på den. Draget vårt leverte et oppløp i 24 fart etter sene luker sist, og den gikk HELPIGG i mål! Var MYE forbedret, og man skal huske at Stolt Odin er en hest med en flott grunnkapasitet. Så såpass bra ut sist at vi prøver den nå til flott odds i lukene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 6 Fux Pride – Var med på en «morderisk» åpning nå sist, og med tanke på den så synes vi den fullførte bra. På tirsdag så bomber den fort til tet, og får bare Per Oleg Midtfjeld lure unna den første runden så har den form til å lede hele veien. Skulle Dorado komme tidlig så er det ikke utenkelig at Oleg velger rygg som han gjorde fjerde sist. Har uansett en flott mulighet, og den skal spilles.

V65-5 : 11 Viking Faks – Vi prøver oss med et uspilt sjokk i dette løpet. Viking Faks er en hest som Lars Romtveit har snakket positivt om en stund, og nå sist så varslet den også form. Blir da sjenert til galopp mot oppløpet, og den gikk glipp av en plass langt der foran. Her møter den på en riktig motstand, og fortsetter den der som den var sist, ja, da kan bomben smelle! 8 Løkki Dino – Har sett helt RÅ ut de siste to gangene. Nest sist så var den enormt tapper, mens den sist avsluttet i overlydsfart etter et passivt opplegg. Laddes mot tet her? Må med på alt!

V65-6 : 1 Flirtin Superb – Har et NYDELIG løp foran seg, og greier her Eirik Høitomt å svare Speedy Gon Sali, ja, da burde være mye være gjort. Vant sikkert nå sist, og den var bra på en noe upassende distanse. Nå passer distansen bedre, og sporet kunne ikke ha blitt bedre. Fortjener å få mange tilhengere i totoen, og i en ellers bankerfri omgang så blir dette vårt halmstrå mot lukene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.