Hjelp fra de høyere makter

Foto: hesteguiden.com

Siden vi byr på tre heldekk og to bankere under torsdagens lunsj-V5 i Drammen er vi avhengig av "hjelp" fra høyere makter.

Torsdagens meny fra Norsk Rikstoto innledes med V4 fra Sveriges skrellbane nummer en Mantorp, før Drammen travbane overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden er det en rekke norske kaldblodshester på farten på Bergsåker der det skal avvikles V64, mens vi byr på en herlig V65-banker på Klosterskogen i tilegg til en spenstig DD-banker.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I lunsjen i Drammen går vi som sagt for to bankere, og vi tror begge våre utvalgte, leder sine respektive løp rundt om. Når vi spiller to bankere får vi råd til å gardere veldig bredt i de tre øvrige løpene, og på storbongen blir det da tre heldekk. Det er slett ikke umulig at det kan skrelle til godt i de tre løpene, og selv med to klare favoritter i boet, er det ikke helt utenkelig at det kan være fine penger på gang.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan ikke tape dette?
Nei, vi har i hvert fall vondt for å se at noen kan tukte 2 Stensvik Iver i et sprintløp for kaldblodshester i V5-1, og etter alt å dømme leder den startkjappe 5-åringen dette løpet rundt. Bø-traveren ble matchet i veldig tøffe omgivelser før litt hvile, uten å gjør seg helt bort, og i dag er det mildt sagt billig i mot for ham.

Järvsöfaks-sønnen er klart best når han er med der fremme direkte, og da kan han ikke få finere forutsetninger enn dagens. Teten bør være innen rekkevidde, og vi tror han bokfører årets fjerde triumf i dag. Han rapporteres å se veldig fin ut i trening forut for dagens dyst etter en mindre pause, og da bankerspiller vi.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ny tetvinner?
Ja, i et sprintløp for varmblodshester i V5-3, hvor tolv amatørkusker skal i aksjon, tror vi 5 Harbour L. spinner til tet, og vi tror dyktig kusk, Peter Wallinder styrer begivenhetene fra start til mål. Harbour L. er en habil sprinter på sitt beste, og ny trener Anders L. Wolden er fornøyd med ham i trening.

Anders L. Wolden har hatt full form på stallhestene en stund nå, og det styrker oss i troen på at S.J.`s Photo-sønnen kan være snakk om en vinner i dag. 6-åringen er vant til å møte klart bedre hester enn dagens konkurrenter (finnes ingen Barifant eller Urban Barsk i dette løpet), og vi tror han leder rundt om.