Hjem til lunsj

Foto: Hesteguiden.com

Fidel L er født på Sola hos toppoppdretterne Dag og Jostein Lea. Etter å ha konkurrert på Østlandet er han nå tilbake i hjemfylket. Han vinner på direkten i dagens lunsj på Forus.

Klikk her for V5-forslag Forus

1 Fidel L har konkurrert i langt sterkere konkurranse på Østlandet. I den siste starten gjennomførte han et fint løp på Bjerke i langt hardere selskap enn hva han møter i dag. Tredje sist 21/7 var han tredje bak Zeppelin Boko og Hey Ho Lets Go. Nå har vallaken kommet i trening hos Pål Buer. Buer gjorde det bra i USA og Canada før han flyttet tilbake til Forus. Nå satser han for fullt og vi tror han kan få en del gleder med Fidel L som blir vår klare banker i dag.

Sportspill vurderer finalefeltet i Norsk travderby for varmblodshester

I V5-1 tror vi mest på 7 Quillity's Chip som har gode resultater på få starter. Virker dessuten travsikker. 9 Yucatan River er en nederlender som trener bra. 1 Happy Hippy kan ta teten. Farlig derfra. Ellers er løpet åpent.

9 Førlands Faksen (V5-2) får tipset. Han kan avslutte bra og møter relativt billig motstand. 1 Vinnivinn er usikker, men sjansen er der feilfritt. Det samme kan sies om 2 Solaren som kanskje har størst kapasitet, men er veldig usikker. 3 Kap Viktoria har form og er betydelig bedre enn raden. 4 Kap Malin og 8 Homme Vesla kan overraske.

Lever eksperttipsene fra Sportspill her

Åpent i V5-3, men et par hester skiller seg litt ut. 5 King Vegas avsluttet godt sist og har en passende oppgave. 3 Zina Kievisthof skal være startrask. Nyimporten strekes direkte. 1 Ditka Bell står fint til. Han skal regnes med en god sjanse feilfritt. Ellers kan det komme en smell i dette løpet.

Annonse: Rolf Lerum byr på et knallobjekt i V5-2 på Forus

I V5-finalen tror det skal være en bra sjanse for 1 Gigant Nico dersom han ikke galopperer. Bra fra start og fine treningsrapporter. 2 Silverboy M.C. vant på 13,8 sist han startet sprint. Skal selvsagt på bongen. 8 The Crown står i dårlig spor, men kan utnytte starthurtigheten sin. Da har han sjansen. Se opp for 9 Red Williams liker sprint og har full form. Vær obs! 5 Muito Bonita liker distansen og er ikke verst når hun får det litt servert.

Ønsker du V5-tips tast her. For DD-tips trykk her

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 13.37 (løp 1-5)

DD kl 14.12 (løp 4-5)

Se løpene på Nrk2 i dag kl 13.30

PROGRAM

HJEMMESIDE