Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4-lunsj: Spennende V4-lunsj med et superobjekt på menyen
Oddstips 1: Hvem skal stoppe Shiffrin?
V65 Momarken: Nå blir det hjemmeseire på Momarken
V64 Solvalla: Jepson har V64-bankeren på Solvalla
Oddstips 2: Lara Gut-Behrami med gryende VM-form
Oddstips 3: QPR tar seg til femte runde
Oddstips 4: Kan Mario Balotelli løse problemene i Marseille?
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig V65-opptur i Danmark 2. februar - Kr.1 980 ble til Kr.22 141,-!
Under JACKPOTOMGANGEN til Skive denne lørdagen traff vår danske ekspert, Carsten Rabjerg, godt på flere av bongene. Nettavisens største V65-bong med en innleveringspris på Kr.1 980 betalte ut knallfine Kr.22 141,-. På Eksperten ble det fullklaff for denne bongen samt to systemer a Kr.4 000 (Kr.1 000 per andel). Disse systemene betalte ut Kr.23 107 hver seg.

Rolf Lerum traff meget bra dagen før, 1. februar, i V4-spillet til Romme. På Eksperten suste samtlige bonger inn, og bongen til Kr.968 betalte ut Kr.3 586,-.Petter ville ikke være noe dårligere den dagen, og i V5-spillet på Jarlsberg tok han for seg. På Eksperten satt alt av V5-bonger, og bongen til Kr.480 betalte ut KNALLFINE Kr.5 221,-.

Nå skal det kun handle om Momarken. Omgangen er helt fin, og med den rette klaffen kan det gi fine penger. Vi må først starte med å sette bankerne!

Sjekk våres V65-analyser her:

V65-1: 5 No Limit L.A. Dette er dagens i særklasse beste banker. Jeg synes dagens løp er helt perfekt for Midtfjeld-springeren. Dette er en veldig god traver i klassen, som vi vet fra tidligere av liker seg meget godt i tet. Nettop tet tror vi hesten sitter i underveis i dag. Sist kom hesten ut på Jarlsberg. Her bombet kusken til tet fra spor 11 bak bilen. Derfra ble det en enkel seier. Ingen i dagens løp er interessert i å gjøre noe jobb utvendig. Derfor vil det bli lavt tempo underveis, og da skal normalt bankeren vår vinne dette etter behag. All in!

V65-2: 9 Key To Happen. Her kommer igjen Per Oleg Midtfjeld ut med en fin hest. Denne har også et veldig riktig løp på papiret. Hesten viste tegn på kapasitet da han vant debutløpet sitt på dagens bane. Det var flott stil på hingsten da. Så har han kanskje ikke fulgt opp på helt den måten vi trodde, men det er ingen tvil om at det bor en del i denne. Hesten gjorde det bra sist. Møtte da på seiersmaskinen Ecu De Mieloui, som aldri har tapt, men på siste bortre så det faktisk ut som Key To Happen kunne rå på denne. Men da oppløpet kom ble den andre for god. Etter noen svake innsatser av hingsten synes jeg dette var et steg i riktig retning. Det er tydelig at hesten utvikler seg og jeg mener denne kan bli ganske så god. Dagens motstand er veldig billig og på tre forslag bankerspiller jeg denne.

Men på det aller største så tar jeg med 2 Starlight Morning. Jeg var lenge inne på å spille to i dette løpet, men etter å ha analysert nøye så tar jeg sjansen på Key To Happen. Det blir liksom alltid feil med Starlight Morning. Hoppa er flink, men jeg har ikke blitt sånn voldsomt imponert av hesten. Og i tillegg blir det sjeldent helt riktig.

V65-3: i Øyeblikket så er 10 Finii en 44-prosenter, og det er for mye. Det er ikke bra etter siste innsatsen til favoritten. Da synes jeg Finii skuffer på Biri, til tross for tredjeplassen.

Mitt førstevalg er 14 Stjerne Tore. Hesten er i knallorden for tiden, og det sjokkerer meg ikke. Jan Roar Mjølnerød som trener og kusker hesten har sine hester i toppform for tiden. Stjerne Tore møtte på favoritten tredje sist, og da sto de på samme måte som i dag - med Stjerne Tore tyve meter bak Finii. Da galopperte Finii grovt, så det blir umulig å sammenligne. Men Stjerne Tore utvikler seg veldig fint for tiden. På Färjestad sist satt hesten i ryggen til 12 Lygna Gutten, men dessverre kom galoppen som klink vinner. Mjølnerød-traveren tapte rundt 30 meter, men kom enormt tilbake til andreplassen. Det løpet hadde aldri hesten tapt feilfritt. En meget god innsats. Gangen før tok hesten en sprettlett seier etter mye av sisterunden i dødens. Imponerende. Jeg mener dette er en god vinnersjanse. Tipsener!

Andrevalget er 5 Øygard Stjernen. Hesten står godt til på strek, og vant i debuutløpet sist. Litt usikker på hvor god hesten er akkurat nå, men innsatsen sist var hyggelig. Må regnes med tanke på forutsetningen. Hesten står på strek hele 40 meter foran min tipsener og tyve foran favoritten.

V65-4: 3 Euklid A.T blir favoritt. Og debuten hans hos Per Oleg Midtfjeld var alt annet enn tiltalende. Rett og slett en svak innsats. Det er kanskje en grunn for at Per Lennartson og kretsen rundt valgte å selge? Ikke vet jeg. Men innsatsen sist var uansett dårlig, og hesten må være bedre for å vinne i dag.

1 A. Priori er langt i fra noen stjerne, men hesten har nå fått litt form i kroppen. Hoppa gjorde det veldig godt nest sist da det så ut til å gå mot en enkel seier, men da ble oppløpet litt langt. Nå sist vant hun derfor i stedet. Det er lenge siden denne har vært i så god form. Jeg tror kusken vil kjøre i tet nok en gang, og da kan dette gå igjen. Mitt frekke førstevalg.

Merk også at V5-spillet starter opp i dette løpet, og her tar jeg stilling i den fjerde avdelingen. Det er vinnermaskinen 8 Troll Svenn som jeg spiller banker her. Hesten møter de samme hestene som er slått tidligere, og sjansene for en ny seier er meget gode!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5: 1 Kolnes Anka er jo superspennende i dette løpet. Nå har altså denne traveren stått på gården til Knut Arne Ødegaard i seks uker. Fra tidligere av så har denne travtreneren et godt ryke på seg når det gjelder å forbedre hester. Han vet hva han driver med. Kolnes Anka står perfekt til på strek i dette løpet, og vil uten tvil lede lenge her. Hun har bare vært en helt middels traver tidligere og trengte nok et miljøskifte nå. Mitt førstevalg i løpet dette.

Ved siden av tar jeg med 4 Jentefuten, 6 Jetalatotning og 8 Nesfaksen på alle forslag. Førstnevnte travet elendig på fredag, men banen var dårlig den dagen og det kan være grunnen.

V65-6: 7 Pique. Kan vi endelig få inn Pique nå da? Hesten er et evig objekt for mange, men det er viktig å ta de på rett tid. Hesten har blitt kjørt passivt med den siste tiden, og skal komme ut i dag med veldig fin form. I tillegg er motstanden alt annet enn avskrekkende. Fjerde sist fulgte han gode Time For Money sammen med Antibes Decoy inn til mål. Det var en fin innsats da dette er to gode hester i grunnlaget. Tredje sist sitter Pique litt fast i et V75-løp. Nest sist blir det galopp. Glem det med en eneste gang. Nå sist ble det nok en gang et løp innvendig og hesten sitter hermetisk fast over mål. Inntrykket på Antonsen-traveren var svært flott. Hesten møter ikke på tøff motstand i dag, og må da bli kjørt med i dag? Da tror jeg det er fine sjanser for seier. Jeg spiller banker på hesten i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.