*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Høitomt misser ikke straffespark

Memphis Minnie og Eirik Høitomt.

Eirik Høitomt misser svært sjelden med storfavoritter. I ettermiddag tror vi han innfrir med storfavoritten Memphis Minnie i V5-2 på Bjerke.

18.12.14 08:28

Sportspills meny torsdag:
V4 Ørebro: Bankerfri løsning
V65 Bergen: Harde pakker fra Lerum
V65 Åby:
Goop for n'te gang

Med under en uke til julaften, er det fortsatt full fart i hestesporten og torsdag er det hele fire travstevner som skal avvikles. Lørdag er det som kjent dobbel sjuerpott i V75-spillet fra Bjerke travbane og det forventes meget høy omsetning. For fjorten dager siden ble det som kjent tidenes V75-klaff for Nettavisen, da hele 38 andelslag gikk inn med sju rette og hver seg betalte ut ca 20 000 kroner og vi spilte inn over 800 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Det har ellers vært voldsom flyt for Nettavisens travtips de siste ukene og bare siden 5. desember har vi spilt inn over 2 millioner kroner.

Tirsdag kveld sa det igjen pang og som sist tirsdag ble det full fest for Rolf Lerums spilleforslag. Hans mellomste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 400) betalte ut hele 10 546 kroner. Utover det ble det seks rette for hele 33 andelslag og over 350 000 kroner innspilt. 20-oddseren og femtevalget 9 Mediaas Odin og Jan Roar Mjølnerød ble fanget på kun to hester i V65-4 og var svært medvirkende til spillefesten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er noen av høydepunktene ellers den siste tiden: 1) Over 800 000 kroner innspilt på Drammen i V75 6. desember. 2) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 3) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 4) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling.

Torsdag er det V4 fra Ørebro som starter ballet, før Bjerke overtar med sitt sedvanlige lunsjtrav på torsdagene. Til kvelden er det V65 fra Bergen travprak som gjelder her hjemme, mens det er Åby travbane i Gøteborg som er vertskap for V64-løpene i Sverige.

Favorittene innfrir
De to klart tyngste favorittene vant i V76-omgangen på Bjerke onsdag, i tillegg det klare førstevalget 12 Speedmeister i V76-4. Selv om det ellers vant et andrevalg, to tredjevalg og et sjuendevalg (i omgangens klare garderingsløp) endte utbetalingen for sju rette på pene 5 950 kroner. For n'te gang viser det at det blir fine penger, selv om storfavorittene innfrir.

Høitomt misser sjelden
Det er innledningen til torsdagens lunsjomgang på Bjerke, der jeg lanserer omgangens klart største favoritt som min V5-banker. Det handler om 1 Memphis Minnie og Eirik Høitomt i V5-2. Det er ingen stjerne dette og det vil ikke være korrekt å si at hesten imponerte sist tross tredjeplass. Taktisk kloke Eirik Høitomt kjørte økonomisk underveis og hesten fikk maks som tredje. Tapte imidlertid for to gode hester den dagen og det finnes ikke hester av Massive G.T. eller Miley Goals kaliber i V5-2 i dag.

Tet fra start til mål
Fra spor en er det svært sannsynlig at Høitomt forsvarer sitt innerspor med treårshoppa i ettermiddag og da er det ikke lett å se hvem som skal snyte dem for seieren, nå som også 5 Vind Hydrup er strøket. Da må det nesten bli et bankerspill på Norges klart mestvinnende kusk i 2014.

Rusten rad - duger likevel
Tom Erik Solberg har flere outsidersjanser i ettermiddag og i V5-5 tror vi han kan lede fra start til mål med 1 Ringo Playmate. Hesten har havnet feil på det i sine to siste starter, men i dag er det tet som gjelder fra spor en, og dersom ikke det blir villmannskjøring i front, skal det være en bra vinnersjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Vi garderer V5-5 i V5-spillet, men i DD-spillet bankerspiller vi hesten som neppe blir favoritt.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.