*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Høitomt til å stole på

Varenne's Image og Eirik Høitomt er Nettavisens V65-banker på Klosterskogen torsdag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

For fjerde gang på åtte dager bankerspiller vi en hest med Eirik Høitomt i sulkyen. Høitomt har innfridd hver gang og er normalt stødig som få.

15.05.15 09:41

Sportspills meny torsdag:
V64 Jägersro: Vi banker et fjerdevalg
V4 Bergsåker: Herlige objekter på gang
Oddstips 1: Målfest i Europa
Oddstips 2: Pekka stenger buret
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Undertegnede traff bra med sine tips til løpene på Bjerke onsdag. I V5-spillet ble fem rette for det største forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) og pene 6158 kroner i utbetaling. I V76-spillet lanserte jeg 8 Baritron som et herlig objekt og førstevalg mot kveldens nest største favoritt Azedeo Josselyn i V76-4 og spilte også singel utgang på denne på et systemspill (fire andeler a kr 1000).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dette systemet suste da også inn med sju rette og betalte tilbake meget anstendige 24 593 kroner. Det systemtet stod for øvrig igjen med fem hester i V76-7, men måtte nøye seg med favorittseier.

Også tirsdag ble det bra uttelling for mine tips. Til V5-løpene i Drammen ble det flott klaff for det minste V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 144). Den bongen betalte tilbake meget pene 2 254 kroner. også det minste V4-forslaget (innl.pris kr 168) her på Nettavisen satt klokkerent og betalte tilbake 1 297 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kristi Himmelfartsdag er det V4 fra Bergsåker i Sundsvall, det er V64 fra Jägersro i Malmö (merk at denne har innleveringsfrist kl 15.10) og det er V65 fra Klosterskogen (innl.frist kl 18.50). I denne artikkelen skal det handle om V65-løpene på Klosterskogen og det skal handle om Eirik Høitomt.

Høitomt til å stole på
Vi har bankerspilt landets mestvinnende kusk både til lunsj-V5'en på Bjerke forrige torsdag (Art Skogfari), til V75-omgangen på Biri lørdag (This Is It) og til V65-løpene på Sørlandet søndag (Møller Faks) og Høitomt har innfridd hver gang. I kveld får han tillit igjen, nå med stallhesten 9 Varenne's Image i V65-1. Sparsomt startede Varenne's Image har vunnet fire av åtte starter i karrieren og har en start bak seg på Klosterskogen (28.juli i fjor) og viste da at han behersker svingene helt utmerket.

Bunnsolid sist
Hesten kom tilbake i løpsbanen på Bjerke 1. april i år etter nesten åtte måneders fravær. Måtte da strekke våpen for en meget opplagt More Knight. 17. april var det klart for ny start, denne gang på Jarlsberg. Varenne's Image gjorde igjen et flott løp til andre, men kunne ikke utfordre en fantastisk god Tooltime den dagen. Men på Momarken 28. april i år var det endelig dags for seier. sammen med Erlend Rennesvik spant hesten til tet og svarte lett opp den gode favoritten Sidsel mot mål. Bakspor i kveld på Klosterskogen og møter et par brukbare hester, men i en svært bankerfattig omgang, satser vi på at Eirik Høitomt for fjerde gang på åtte dager innfrir som Nettavisens bankerkusk.

Vanvittig overspilt
I V65-2 er det ikke mange av hestene som trives med at det er 2100 meter. Definitivt ikke storfavoritten 2 Spider Bee som trolig blir omgangens største favoritt. Nå er kusk Lars Anvar Kolle en mester til å kjøre slike løp, slik han gjorde med Tropican i V5-4 i Drammen tirsdag. Men Spider Bee trakk seg skuffende lett fra tet i et sprintløp i sin forrige start. Møtte mye bedre hester da, men likevel. Det kan være så enkelt at Kolle styrer dette hele veien, siden motstanden er så svak, men vi helgarderer V65-2 på samtlige forslag.

Kolle kan kjøre hest
I V65-5 blir 3 Teddy Gutten Støen naturligvis favoritt. Men fireåringen har ikke noen god merittliste på Klosterskogen. Tre starter på banen i Skien har endt i galopp hver gang. Nå var hesten solid etter galopp på denne banen i siste starten i påsken, men i kveld er bra hester imot og ingen tid til galopp. 1 Joker C.K. lanserte vi som en obshest sist på Bjerke. Forsvarte seg i det lengste fra tet da, men måtte se seg slått av Prins Philip oppunder mål. Da kusket Hans Jørgen Eggen. I kveld er det Kolle opp og hesten har fått løp i kroppen etter pause og står ypperlig til i førstespor. Se opp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kvasnes har V5-bankeren
i det samme løpet som Joker C.K. ble toer i på Bjerke 29. april, var 4 Wik Vinter spillefavoritt. Men vallaken fungerte ikke som best for dagen og galopperte seg bort inn mot oppløpet. I kveld er det tilbake i travritt for vinnerhesten og sammen med Kristine Kvasnes har hesten vunnet de to foregående startene i den stilarten. I kveld er motstanden klart overkommelig igjen og hesten blir vår klare V5-banker i V5-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.