Hold deg fast, Linda

Foto: Heasteguiden.com

Linda Bø får æren av å kuske seiersmaskinen Thai Cardinal i et ungdomsløp i kveld og det må være snakk om fredagens sikreste vinner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi står foran en ny fantastisk travhelg der høydepunktene og jackpottene står i kø. Helgen innledes med V4 og V5 fra Solvalla, før Jarlsberg tar over med V65 her hjemme fredag kveld. Torsdagens V64-omgang ble som ventet svært favorittpreget og dermed byr Boden på en drøy million SEK ekstra i sekserpotten i kveldens V64-omgang all den tid det ikke ble utbetaling for verken fem eller fire rette på Jägersro torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag er det jackpotomgang i V75 på Sørlandet ettersom onsdagens ekstra V75 på Bjerke ble uløselig. Dermed er det 1.570.176 kroner ekstra i sjuerpotten på Sørlandet og en eventuell alenevinner kan ta med seg ca 10 millioner kroner. Søndag er det ekstra V75 på Solvalla med Kriteriefinaler og ikke minst finale i Grand Prix de L'Uet med voldsomme 1 754 880 SEK i førstepremie og mulig å vinne hele 14 millioner for en alenevinner. Og som om ikke dette var nok er det også jackpotomgang i V65 på Momarken søndag kveld, der det ligger hele 615 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Klikk her for å kjøpe andeler i V75 til Sørlandet lørdag eller til V75 Solvalla søndag.

Før den tid skal det altså skje mye og det er altså Jarlsberg travbane i Tønsberg som er vertskap for fredagens V65-omgang. Omgangens aller største favoritt dukker opp allerede i V65-1 og vi snakker om seiersmaskinen 5 Thai Cardinal.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt
V65-1 er et ungdomsløp og det Åsbjørn Tengsareids bestyrer av sin Østlandsfilial, Linda Bø, som skal kuske hesten i kveld. Thai Cardinal var fantastisk god nest sist, men kanskje enda litt bedre sist på Bjerke og det er ingen tvil om at denne er det klasse i. Hesten har sett dønn travsikker ut, og fra femtespor bak bilen ligger veien til tet åpen. Linda Bø kusket hesten i prøveløpet 10. mai i år på Jarlsberg og har det daglige treningsansvaret for hesten. 20 år gamle Linda som forøvrig er datter av tidligere toppkeeper Lars Gaute Bø har ikke vunnet løp hittil på 31 forsøk, men i kveld er dags for å avlegge maiden.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Håndterer favorittstempelet
Sist fredag håndterte ikke rutinerte Nina Bakken sitt voldsomme favorittstempel bak storfavoritten Miracle Of Joy på Biri og svevde i sporene underveis. Men da startet Miracle og Joy fra bakspor. Det hviler naturligvis et press på Linda Bø i kveld og normalt liker vi å spille de rutinerte kuskene som bankerkusker. Men slik Thai Cardinal har opptrådt gjennom sommeren, er det umulig å spekulere i kveld. Vi tror den viktigste jobben for Linda i kveld er å holde seg fast og styre mot tet. Da taper ikke Thai Cardinal V65-1 på Jarlsberg i kveld. Bankeren er klar.

Fjerdevalg i andre
Vinnervillige 4 Kodran blir ikke mer enn et fjerdevalg i en spillemessig flott V65-2. Sist på Klosterskogen galopperte hesten i repriser for gjestekusk Ole Johan Østre, men i følge fast kusk Kai Johansen er det ingen fare med formen. Kai Johansen vurderer dette til å være en klart beste vinnersjanse i kveld og han kusker også hardt betrodde 7 Quinzy West i V65-3. Kodran har trukket innerspor på 20 meter tillegg, men er bra fra start. Kodran er en klar vinnerkandidat i V65-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Out Of Nowhere endelig tilbake
Det er lite å si på at 11 Dacke Håleryd blir favoritt i V65-6, men vi glimt av gammel storhet på 4 Out Of Nowhere sist på Bjerke. Det var riktignok i litt enklere omgivelser enn det han støter på i kveld. Men her lukter det tidlig tetkjenning for den svært seiersvante hesten (16 seire på 64 starter) og vel i tet kan det bli ledelse hele veien hesten. Vi betaler på alle bonger og spiller også DD med Out Of Nowhere som banker til flotte oddser.