Gå til sidens hovedinnhold

Hop med full kontroll

I en feiende flott V65-omgang på Sørlandet tror vi Vidar Hop styrer butikken.

Det har ikke vært marginenes uke for Sportspills traveksperter dette og lørdagens V75 på Biri var intet unntak. Men under lørdagskveldens V65 fra Kalmar så sa det påny pang. Friske Espen Edvardsen lanserte 2. valget 8 Jeans N. Overhalls som banker i V65-1 og fra dødens var hesten solid vinner. Sjuendevalget 9 Trixie Value var krysset på fem hester i V65-4 og niendevalget 13 Super G. var krysset både på det mellomste og det største V65-forslaget her på Nettavisen. De som da leverte det mellomste forslaget (innl.pris kr 588) kunne dermed kvittere ut 26 582 kroner, mens de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 1440 kr) kunne hente hjem 29 973 kroner.

Klikk her for å kjøpe andeler i Espens og Rickards andelslag på Eksperten til V64-løpene på Väggeryd

I tillegg gikk åtte andelslag på Eksperten inn med seks rette og ca 30 000 tilbake også på hvert av dem. Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto søndag morgen viser at våre lesere dro inn 235 288 kroner på hans tips her på Nettavisen og dermed det ca 500 00 kroner tilbake for våre lesere på Espens kupongforslag lørdag kveld.

Søndag er det full fyr i butikken. Vi starter opp med V4 og galopp fra Jägerso galoppbane, fortsetter med storveis jackpotomgang i V64-spillet fra Väggeryd (nesten 1,8 millioner kroner ekstra i sekserpotten). Deretter avsluttes det hele med enkel V5-omgang fra Harstad og ikke minst en herlig V65-omgang fra Sørlandet.

Innleveringsfrister Sørlandet
V65 kl. 18.00
DD kl. 19.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi var lenge i tenkeboksen angående V65-banker på Sørlandet denne søndagen og både 3 Gregorius (kan lede hele veien) i V65-3 og årsdebuterende 7 Rognfaks var med i vurderingen til det siste. Dog velger vi å feige ut og spiller storfavoritten 3 Remee La Marc i V65-5. Ikke minst siden trenerne bak hovedutfordrerne 1 My Happiness E.P. og 4 Ultimate Lindy begge varsler defensive opplegg.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En vinner fra tet
Godtgående og fortsatt meget seierssultne Vidar Hop inntar garantert føringen med 3 Remee La Marc i dette løpet og Vidar Hop kan som kjent det meste som kusk. Ikke minst å kjøre etter klokka. Nest sist på Bjerke ble det hardkjør hele veien, men Remee La Marc holdt unna. Spurtet strålende fra køen på Bjerke sist, til andreplass bak en formidabelt god Ramos Boy. Det er vanskelig å argumentere mot Remee La Marc søndag, all den tid alt tyder på labert tempo på mellomrunden. Hesten er dønn travsikker og selv om vi har veldig sans for både My Happiness E.P. og Ultimate Lindy, så bankerspiller vi Vidar og 3 Remee La Marc i V65-5 på Sørlandet søndag.
Rangering V65-5/DD-1: A: 3 B: 1-4 C: 8-7-5-2-6

V65-1 - Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
Vi er rimelig sikre på at Bo Westergaard har den beste hesten i V65-1 i form av 3 Xante Royal. Har imponert voldsomt i tre strake løp på Forus nå og selv om motstanden er klart skjerpet søndag, tror vi hoppa kan vinne selv fra dødens. Galopprisikoen er imidlertid mer enn middels og garderinger må til.

Vi starter med 2 Lightsonlightsoff som alt ble feil for sist på Klosterskogen. Meget god vinner på samme bane nest sist, men skal nok ha det litt servert på denne distansen. 7 Laredo King har gjort fine løp i Sverige på slutten, men jevnt over møtt noen konkurrenter som har vært for gode. I et lite felt betyr 20 meter tillegg mindre. 1 Inspired Love har forbedret seg litt på slutten, men er fortsatt ikke blant de tøffeste guttene i klassen og vi nøyer oss med fjerdevalg.

Svært spennende er det med kapable 8 General Ideal i Tjomsland-regi. Tjomsland selv ligger litt lavt, men melder om solide treningsjobb. Vi betaler, men da stenger vi også butikken i V65-1.
Rangering V65-1: A: 3 B. 2-7-1-8 C: 5-6-4

HTML EMBED

V65-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart. Monteløp.
3 Prins Hardy var ikke som best i Drammen sist, men da var motstanden god. I kveld er det Siv Emilie Løvvold opp som rytter og motstanden er ikke allverden. Stødige Prins Hardy blir vårt førstevalg.

4 Trø Loma er Malin Berås valg i løpet. Hoppa som har hatt mye utur i sine travløp, var en solid vinner i monte på Momarken nest sist og kan vinne igjen. 7 Solbakkens Knut får Kristine Kvasnes som rytter. Har ikke startet i monte siden august 2011, men har vist fine takter i travløp på slutten.

5 Junibritt forsvarte seg tappert fra tet mot gode Umulius i Drammen sist og var godt foran Prins Hardy i det løpet. Bak denne kvartetten er det også flere vinnerkandidater i et flott monteløp.
Rangering V65-2: A: 3 B: 4-7-5 C: 2-8-10-11-13-14-9-12-15-2-6

V65-3 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Vi var som vi nevnte i ingressen inne på å spille 4 Gregorius banker i V65-3. Fireåringen til Tom Erik Solberg sitter trolig tidlig i tet her og er nok moden for en solid rekordforbedring. Dog har det ikke svingt av Tom Eriks stallhester de siste månedene og heller ikke Tom Erik har kommet skikkelig i gang etter sitt ufrivillige fravær og da tyr vi til garderinger.

Vi starter med 12 Skogly Prinsen som har varslet form på slutten. Motstanden er klart billigere i kveld kontra de foregående løpene og løser det seg sånn noenlunde fra bakspor på tillegg, er hesten med i seierskampen her. Det er også 8 Pingo Ø.K. dersom han traver feilfritt. Det gjør han som kjent ikke hver dag, løpets helt naturlige outsider. 5 Løkki Dino har ingen fordel av innerspor på 20 meter tillegg og kommer til å få mange å runde i sisterunden her. Tja.

13 Viljar Kongen var litt på det jevne i debuten for Kjell Ove Risa, men vi slipper ikke denne enda. 7 Bovis rambo har fin fart i kroppen og kan kanskje overraske med feilfritt løp. 14 Baiasen har skuffet på slutten og står kjelkete til i kveld.
Rangering V65-3: A: 3 B: 12-8-5 C: 13-7-14-3-1-10-9-6-11-15-2

V65-4 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Mer Westergaard kan det bli i V65-4 nå i form av 2 Boheme B.R. som trolig sitter tidlig i tet her. Fireårshoppa holdt flott fra dødens på Forus i årsdebuten og er helt sikkert forbedret med løp i kroppen. I et middels felt kan det bli tet rundt om.

Vi tror taktisk dyktige Lars Anvar Kolle velger ryggløp med 1 Oline Hovmand som trives klart best med ryggløp. Skuffet fra tet nest sist, men var klart forbedret igjen sist. 6 Lovisa Mykla var kanongod vinner etter et tøft løp på Forus nest sist, men langtfra like bra sist. Feilfritt kan hun vinne.

Eirik Høitomt satset offensivt fra spor tolv med 7 Real Child på Sørlandet sist søndag og var i tet etter 600 meter. Den harde åpningen straffet seg og Real Child ga seg mot mål. Her blir det ryggløp og hoppa skal med på bongen. Disse fire hestene skiller seg ganske klart ut i V65-4.
Rangering V65-4: A: 2 B: 1-6-7 C: 11-9-4-3 D: 5-8-10

V65-6/DD-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Klar favoritt og bankeralternativ er 7 Rognfaks i V65-6. Den årsdebuterende femåringen til brødrene Øverdal hadde en strålende fireårssesong og vant hele ni av fjorten løp. Litt usikker på formen er kretsen rundt hesten og da velger vi å gardere litt.

Først med 1 Odintroll som forsvarte seg tappert fra tet mot svært gode Jarli Odin på Bjerke for halvannen uke siden. Kveldens oppgave ser bedre ut, men Odintroll er litt veik oppunder mål. 11 Welita spurtet strålende til seier på Sørlandet sist, etter et fint løpsopplegg. Fra 20 meter tillegg er forutsetningene litt annerledes i kveld.

5 Hågå Jo (galopperte som skummel sist), 6 Willyne (vinnerhest i årsdebut), 2 Lome Sjefen (Høitomt kun betinget optimist) og 13 Ariladden ( ned en liten klasse nå) er alle aktuelle på videre gardering.
Rangering V65-6/DD-2: A: 7 B: 1-11-5 C: 6-2-13-9-8-3 D: 12-4-10

Kommentarer til denne saken