Gå til sidens hovedinnhold

Hop`n misser ikke

Vidar Hop er en mann til å stole på, og i lunsjen på Bjerke i dag, styrer han begivenhetene fra start til mål bak Rosinante V.P. i finalen.

Spill til lunsjløpene på hhv Årjäng i Sverige og på Bjerke her hjemme innleder denne uken hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V64-omgang til Skellefteå på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Leangen her på berget på kvelden.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I lunsjen på Bjerke denne mandagen sparte vi bankeren til slutt, og vi er sterke i troen på at 3 Rosinante V.P. leder dette sprintløpet for varmblodshester rundt om. 5-årshoppa var ekstremt hurtig fra start i Danmark, og med Vidar Hop ved spakene i dag, blir hun neppe noe dårligere.

I debuten på norsk jord gikk hun et flott løp til femte på 15.8 full vei, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt. Vi synes også det er klart billigere i mot, kontra det siste løpet i dag, og da tror vi på en topp vinnersjanse.

En kjapp sprint skal være en klar fordel, og i et ellers vidåpent løp, satser vi på at kusk Vidar Hop klarer brasene. Catchdriveren misser sjelden med denne typen oppsitt, og vi synes Rosinante V.P. er snakk om omgangens beste bankerbud.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Storfavoritt i fare?
I et sprintløp for kaldblodshester i den tredje avdelingen blir 5 Stolt Odin storfavoritt med 66 % av innsatsene på seg, men en kjapp sprint er neppe noen fordel for den litt usikre 4-åringen. Formen er dog helt topp, og etter to strake triumfer var innsatsen til femte på 31.2 full vei sist etter galopp, god.

Vi tror uansett at galoppfaren er stor i dag, og da er det snakk om en storfavoritt i fare. To sterke innsatser til fjerde har 6 Lykkje Snert levert nå på slutten, og vi tror Bø-traveren blåser til tet i dag. Da bli han i så fall ikke lett å slå, og når vi også krysser av for kapable 1 Eos Marinka, er vi trolig igjennom dette løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Annonse:Grøstad mener V5-finalen i lunsjen på Bjerke er vidåpen, men han roper varsko på en lite spilt hest!

Kommentarer til denne saken