Gå til sidens hovedinnhold

Hop og Ole fikser V65-opptur på Biri

Bankeren likte vi skarpt sist! Favoritten får kamp i finalen? Du blir vel med på moroa fra Biri fredagskveld?

Lerum med solid treff på V65-systemene 28. september - tok du rygg?
Vi kom ikke helt i mål på de flate bongene på Klosterskogen denne mandagen, men vår bong på Kr.360 betalte likevel ut fine Kr.2 040,-. På Eksperten leverte undertegnede to systemer (fire andeler a Kr.1 000 / ti andeler a Kr.400), og begge disse systemene suste inn med SEKS RIKTIGE! Utbetalingen ble knallfine Kr.52 204 for hvert av systemene, og det ble dermed en meget fin kveld for flere av våre kunder.

Speedy Jetstar (13,4%) hadde vi SINGEL UTGANG på systemene mot dagens tyngste favoritt, og følgende info serverte vi på godbiten:

V65-1 : 4 Speedy Jetstar – Var fem ganger blant de to beste i fjor, og vant også tre løp. To av de løpene ble vunnet på høsten. Har nå fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og formen virker å være veldig på riktig vei. Leverte en relativt sterk sluttrunde sist, og på klokken stod det 13,9 s 800m. Er normalt kjapp fra start når den løser, den er trolig ytterligere forbedret i kveld, og mot en ikke veldig hard motstand må den passes. Slår til som en ordentlig godbit?

Lerum med V4-FEST på Visby 1. oktober
Alt av V4-bonger satt på Visby denne torsdagen, og meget solide tips ble servert! Kakuna Jons (3-valg / 16%) ble banket på den lille bongen til Kr.144, og det mot dagens nest tyngste favoritt. Janssons Frestelse (18%) var en annen godbit som ble servert, og den holdt lekestue med dagens tyngste favoritt. Den lille bongen til Kr.144 satt som spikret, og betalte ut meget fine Kr.1 996,-

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Biri står for kveldens V65-omgang fra Norge, og her jakter vi V65-suksess med en ordentlig vinnerhest. 8 Spang Ole (V65-3) likte vi skarpt etter pause sist, og tror MYE på at det kommer en ny seier i kveld! ALL IN! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 2 Børke Billie – Er dessverre dum på startsiden, men på ren kapasitet er den overlegen disse. Feilet direkte etter pause sist, kom enormt tilbake, og på klokken stod det 25,7/1900m. Kun galopp i mot, og det er snakk om en veldig motivert favoritt.

Her kan du kjøpe deg inn i våre V65-bonger/systemer til Biri på Eksperten

V65-2 : 1 Ina Ki – Er betydelig bedre enn raden, og spennende visst det løser seg fra innersporet. Har avsluttet meget sterkt de to siste gangene, og kommet til mål med krefter igjen. Sist viste klokken 13,4 s 300m. Har form til å ta seg av et løp som dette, og den MÅ passes!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 8 Spang Ole – Var utrolig bra når den spant inn til seier etter en lengre pause sist, og på klokken stod det 23,7 s 500m med masse krefter igjen. Vant 7 av 10 i fjor, og er fryktelig bra når den henger sammen som den skal. Rapportene på den etter en liten pause er svært gode, og normalt vinner den igjen!

V65-4 : 6 Rossini Diamant – Gikk bra etter galopp sist, og kom til mål med krefter igjen. Skal visst trives under sal, og mot en billig gjeng har den en fin sjanse. 9 Polar Rocky – Er noe bedre enn raden, og har matchet bedre hester enn dette under sal, og er selvskreven med svært dyktige Helene Kolle.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 6 Løv Teddy – Har en passende oppgave foran seg i kveld, og dette dreier seg normalt om en vinner. Feilet fra seg en plass helt der fremme sist, og møtte da betydelig bedre hester enn dette. Er lynrask fra start, og fra eventuelt tidlig tet er dette hesten å slå. SPILLES!

V65-6 : 9 Z. Boko – Virker å ha funnet formen nå, og var solid til seier sist. Må gjøre grovjobben igjen i kveld, men har ikke løpet sist kostet for mye så har favoritten en fin sjanse. 6 Milles Standpoint – Flyr til tet, og får Kolle dempe litt så trenger den ikke å bli veldig enkel å fange. Disse to skiller seg klart ut i finalen.


Kommentarer til denne saken