Hop serverer lunsjen

Roli Eld og Vidar Hop.
Roli Eld og Vidar Hop.

Vidar Hop blir meget sentral under tirsdagens lunsjtrav på Klosterskogen og kusker blant annet Nettavisens V5-banker.

Sportspill meny tirsdag:
V4 Eskilstuna: Bankerfri lunsj
V64 Jägersro: Jackpot på 1,9 mill
V65 Forus: Jackpot og vi spiller samlebonger
Oddsdobbel: Liverpool elsker å leke med Spurs
Oddssingel: Brentford er ingen bløff

Det ble svært så favorittpreget på Leangen mandag og for andre mandag på rad ingen utbetaling for fem rette. Også i V5-spillet ble det favorittpreget, bortsett fra i V5-4 der 7.valget og 4,1 prosenteren Kalland Scofield vant. Den hesten hadde undertegnede full kontroll og den stod på våre forslag på kun fire hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tirsdag kveld er det jackpot både i V65-spillet fra Forus og i V64-spillet fra Jägersro. På Forus venter 523.627 kroner ekstra i sekserpotten, mens det venter 1.872.489 SEK ekstra i sekserpotten til V64-løpene på Jägersro.

Klosterskogen er vertskap for tirsdagens lunsj-V5 her hjemme, og mye tyder på at Vidar Hop blir meget sentral. 3 Double Dream og 5 Roli Eld blir tunge favoritter i sine respektive løp i V5-1 og V5-3, og i tillegg er Hop hardt betrodd i V5-2 med 1 Aragorn Wibb.

jøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


5 Roli Eld blir dagens klart største favoritt og det er ikke ofte Vidar Hop brenner med slike favoritter. I følge Vidar Hop var hesten bedre enn noensinne i seiersløpet sist på Bjerke, og til tross for at 7 Mjølner Lykke har en viss kapasitet, må dette være soleklar fordel 5 Roli Eld. Ingen grunn til å spekulere, dette må være lunsjens sikreste vinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åpen V5-finale
I en svært åpen V5-finale er det verd å gi litt oppmerksomhet til Alexander heisholt og 4 High Cartier. Hesten er bra fra start og har møtt gode hester i sine to siste løp. Fra spor fire bak bilen, blir det en fin posisjon underveis og 4 High Cartier må være et spennende drag i V5-5.