Hop tror på en Excellent lunsj

Foto: hesteguiden.com

Toppkusken Vidar Hop har store forventninger til dagens Nettavisen-banker.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Excellent Way står som dagens alenestrek under dagens V5-lunsj på Bjerke. Hoppa har levert en lovende opptakt og tar trolig karrierens første seier mot slett motstand i V5-innledningen.

- Tror hun vinner
Kusk Vidar Hop legger ikke skjul på sin optimisme overfor Nettavisen:

- Jeg synes Excellent Way har en veldig billig oppgave, og i et normalt løp tror jeg hun vinner et løp som dette.

- Favoritten kan galoppere
Blue Ridge Gal (V5-3) kan også være en bankermulighet. Geir Vegard Gundersen advarer for at USA-importen tidligere har vært ustabil:

- Jeg tror bestemt at vi vinner uten galopp. Motstanden er veldig overkommelig. Jeg vil imidlertid påpeke at hun tidligere har galoppert mye og kan derfor ikke si at hun er noen klink vinner. Feilfritt tror jeg som sagt på seier, sier Gundersen til Nettavisen.

V5-1: Vi har få betenkeligheter ved å utrope 3 Excellent Way som lunsjbanker. Super News-datteren møter svært enkel motstand og står perfekt til både med tanke på spor og distanse. Kusken forsterker vårt inntrykk ved å være enig i at hun normalt skal vinne dette oppgjøret.

V5-2: 9 Indregaards Prinsen er en lovende fireåring. Hingsten trengte løpet sist og skal normalt være ytterligere skjerpet nå. Baksporet er sjanseartet. Motstanden passer. 7 Kos Per har fine fartsressurser. Treneren Arthur Bø seler på mange vinnere, og Kos Per kan ta karrierens første fulltreffer i dag. 1 Røverkjøpet har kanskje ikke levd helt opp til navnet ennå, men flyr fort mellom galoppene. Feilfritt kan seieren komme, men distansen er i korteste laget. 3 Tingel Gnisten seiret sist. Må trolig rekordforbedre seg, men har også muligens et par sekunder inne. 2 Bin Elden dukker opp i Gunnar Austevolls regi. Eksil-bergenseren kan muligens ha forbedret vallaken såpass at det kan være verdt å vie hesten litt oppmerksomhet.

V5-3:5 Blue Ridge Gal skal vinne et sånt løp dersom hun ikke finner på noen unoter. Hoppa har tidligere galoppert mye, men viste seg stabil i den siste starten. Skulle hun galoppere, er det danske 1 Mirror som trolig står klar til å overta.

V5-4: 4 Volnay står perfekt til. Går han som sist, tror vi han trekker det lengste strået. Dessverre er han variabel i prestasjonsnivået og bør derfor garderes. 8 Inspector Barnaby holder V75-klasse på sitt beste. Nå er formen dunkel, men han skal strekes på klassen. 2 Lis Dalimo feilet sist. Normalt travsikker og god nok i et normalt løp. 1 Moneyoutthewindow har galoppert mye i det sist. Trolig fordel av å ha hest bare på den ene siden av seg bak startbilen. Liten outsider.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Svært kapable Volnay blir vår favoritt til å ta seg av V5-4.
Svært kapable Volnay blir vår favoritt til å ta seg av V5-4.

V5-5: Veldig åpent. 3 Boggy Twinstar vant tre løp i fjor. Kommer ut etter pause og pleier å være godt forberedt. 9 Misty’s Michelle får Kai Johansen i sulkyen. Formen er usikker etter pause, men selskapet synes overkommelig. 8 Money Honey S.E. har også hatt pause. Svenskeimporten har møtt sterkere motstand og selv om sporet er komplisert, tror vi hoppa kan dukke opp på målfotoet.

Ekspertforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 420 og 1188 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

Vi har gleden av å presentere den kjente travpersonligheten Ola Slåtsveen som ny mann i Nettavisens travsatsing. Dette er hans første tips for Nettavisen, og fremover kommer han til å levere tips til Bergen, Klosterskogen og Sørlandet med mer.