*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hop vårt store håp

Foto: Hesteguiden.com

Vi setter vår lit til Tib Thierry som kveldens banker på Jarlsberg. Vidar Hop klemmer til direkte, og fra tet blir det seier.

09.04.10 12:06

Klikk her for å se våre V5B-forslag

3 Tib Thierry (V5-2B) lanseres som kveldens sikkerstikk. Fireåringen er meget startrask og trives fortreffelig i tet. At distansen er 2609 meter er ingen ulempe. Den franskættede vallaken leder trolig hele veien. Eierne til hesten er Arsenal-fans og bankeren er selvsagt oppkalt etter Thierry Henry, den gamle Arsenal-stjernen som nå er i Barcelona.

Like enkelt synes det ikke å være i V5-1 der stallgutter og jenter møtes til dyst.Merk at det er voltestart. Det kan bety problemer for mange av kuskene som stort sett bare kjører bilstart. 5 Crebas H. Laday er i svært fin form om dagen, og en seier er like rundt hjørnet. Får dyktige Kristine Kvasnes i sulkyen og skal være et hett seiersbud. 2 Leaping Guy er god nok for seier og står fint inne i løpet. 1 Credit Tabac er blant de bedre i feltet, men kusken Peter Strømberg har hatt klare problemer med norsk volte tidligere og skal tross alt lede volten i kveld. 4 Dream Royal er hurtig. Unngår hingsten å sløse med kreftene kan det holde til mål. 9 The Best As er bedre enn raden og har en av feltets beste kusker. Kan slå til. Det samme kan 8 Elling's Arnie som kan spurte fort med det rette løpet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

5 Trivento (V5-3) blir en av dagens største favoritter. Han viste svært lovende takter i debuten da han holdt enkelt unna til seier. Rutinen er lav og vi tør ikke la han stå ugardert på bongen. 3 Emil Wibb er nok kapasitetsmessig fullt på høyde med favoritten. Emil Wibb er derimot usikker, men tramper han i vei feilfritt skal konkurrentene få litt å slite med. Han viste nemlig stor fart mellom galoppene sist. 9 Spenda The Korea avsluttet brukbart sist og er ikke så aller verst. Aktuell med klaff sammen med amatørkjørte 8 Quantum Bowler som var positiv bak gode Jetman sist.

Vinn på oddsen i kveld: Sjekk våre eksperttips!

I V5-4B/DD-1 tror vi det skal holde med tre hester, men vi skulle gjerne hatt med flere. Dette fordi vinnerviljen til vår troika ikke er enorm. Konkurransen er dog overkommelig. 5 Cazina gjorde et hederlig løp i Skien langfredag til bronse bak Pippi's Tibur og Expensive Royal. Kihle-hoppa har flotte spurtkvaliteter og blir vond å stå imot. 9 Reado November har møtt klart skarpere motstand den siste tiden og hevdet seg fint. Kommer han inn i kampen kan han trekke det lengste strået. 1 Nabucca Eastwind har en urutinert kusk, men her kommer nok Christian Kaasa til å klemme til. Slik vi ser det er det hans sjanse til å vinne løpet med å svare opp siden det er sprint. Nabucca Eastwind viste klar fremgang sist og er en stor outsider.

En interessant V5B-finale der vi mener elleveprosenteren 8 Tyri Fera skal ha en prima sjanse. Hun er den beste hesten, men sviktet litt i sine siste starter. Med løpspause tror vi formen er kommet tilbake for den røde hoppa som er en ypperlig utgangshest og en banker for de de kjører på den frekke varianten. 2 Troll Maia avsluttet bra på behøring avstand for den gode duoen Tangen Eld/Welita sist. Ned en klasse nå, men hun er vond å vinne med.11 Lille Molly er ingen stor vinnerhest, men hun står på bra i løpene og er ikke ueffen i dette selskapet. 5 Gylden Trolla er en av de bedre i feltet og må med på gardering. Innsatsen sist var av positivt merke etter galoppinnslag. 12 Ekeli Jenta er kjapp nok, men viljen avgjør. En liten pause kan dessuten ha gjort henne godt. 4 Bø Katinka er en tidligere vinnerhest som dukker opp etter morsplikter. En outsider, men kusken melder om et ryggløp. Da kan hun bli sittende stengt.

Ønsker du å se våre V5B-forslag, kan du trykke her . Vil du se vårt DD-forslag, trykker du her.

INNLEVERINGSFRISTER:
V5A kl 18.35 (løp 2-6)

V5B kl 19.35 (løp 5-9)

DD kl 20.30 (løp 8-9)

Annonse: Her finner du flere eksperttips!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag