Gå til sidens hovedinnhold

- Hun skal vinne dette løpet lett

Sjekk vår Øvrevoll-banker og spill her.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen.

Det er flotte løp på Øvrevoll torsdag kveld, og høydepunktet er Norsk 1000 Guineas for hoppene. Her finner vi dagens banker i dansktrente 2 Dingle View.

Hun har et formtall skyhøyt over resten av ”damene” og skal vinne dette løpet lett. Hun skuffet i siste start men det var på sandbanen på Jägersro, og det underlaget taklet hun ikke. Hun har vist veldig gode i prestasjoner både i England, Irland og i Frankrike og var overlegen i sin hittil eneste start på gress i Skandinavia.

V5-1
11 Noble Knight så bra ut i siste start da han var knepent slått av Mr Melodyclub og på den prestasjonen har han en god mulighet her. 6 Send an Invitation har vunnet tre ganger i år og kan plusse på til fire. 8 Onkel Blå imponerte i siste start og får han det som han vil igjen kan han vinne dette løpet. 1 Wood Top har skuffet noe men hestene til trener Are Hyldmo har vært plaget av luftveisinfeksjon men er ifølge han selv på bedringens vei.

V5-2
5 Livigno er ute på kanskje sin beste distanse og må ha en bra mulighet her. Litt merkelig at jockey Carlos Lopez enda ikke har vunnet løp på Øvrevoll i år men hans første kan komme her. 12 Match Point møter enklere hester enn det hun vanligvis gjør. Var god i Øvrevoll Mile Cup da hun kun var slått med fire lengder av vinneren. 9 Chief Eric har vært jevn og god så langt i år og imponerte med en fjerdeplass etter gode Tatoosh 2. juni. Det kan holde her. 11 Out of The Ring er en habil sprinter fra Danmark. Er litt usikker på form men viste tegn på bedring i siste start. 1 Bella Secondo kan overraske i gode stunder og 3 Rapponghi kan mye når han er i orden.

V5-3
9 Ariann vant lett i siste start og trener A Lund har sine hester i kanonform. Har fått på seg noen ekstra kilo som kan gjøre det litt vanskelig. 5 Severio har vært lite slått i de to siste startene og kan få med utfallet å gjøre. 1 Miss Kitty Grey viste god form i siste start. Gjentar hun den prestasjonen er hun med her. 7 Cinnamon’s Pride og 10 Mamaloca er hester som ikke skal glemmes. 13 Emma kan overraske i dette selskapet. Et åpent løp som krever mange kryss.

V5-4
Norsk 1000 Guineas med 350.000 kroner i samlet premiesum har samlet 13 3-årige hopper. 2 Dingle View skal i utgangspunktet ikke kunne tape dette løpet og blir dagens banker. Hun er en bereist dame som har vist at hun takler forskjellige baner bortsett fra dirt track banen på Jägersro. Glem den siste starten.

V5-5
Et flott sprintløp hvor 8 Alyshakeys får favorittstempelet. Hun er utrolig god og går på alle baneforhold. Annenplassen etter Alcohuaz på Täby i siste start var glitrende. Hun kan være en bankerkandidat men 4 Cat Junior kan være vanskelig å gå utenom. Han har ikke imponert veldig i de siste startene men er en topphest og har han funnet tilbake til gamle takter kan han vinne. Men jeg tror mest på Alyshakeys. Ønsker man å gardere ytterligere er 5 Master Chef og 7 Hansinger hestene å ta med.

Tips øvrige løp
Løp 1
8 Fendi vant tre ganger i fjor. Har enda ikke vunnet i år men viste stigende form i siste start. 11 Iffanik Sacc går jevnt som en klokke og skal regnes med i dette løpet. 1 Desert Fuse viste gode takter i siste start og havner på trippelen.

Løp 2
2 Fair Flair har imponert to ganger på rad og kan gjøre det igjen. 4 Artie Bucco sesongdebuterte meget bra og med normal utvikling har han en mulighet her. 8 Aquila Flyer skal kjempe om tredjeplassen med 9 Medallic.