Gå til sidens hovedinnhold

Hvor god er du, Cronos?

Vi prøver nok en gang å få bort kveldens folkebanker på Forus.

Tirsdag er som vanlig en travel dag for de travinteresserte. Bergsåker sparker i gang ballet med V4 kl 12.20, mens Klosterskogen overtar stafettpinnen kl 13.37. I kveld er det V64 til Axevalla med en jackpot på SEK 1 683 099, mens Forus er vertskap få denne siden av grensen. Nettavisen tilbyr andelslag til alle disse kjøringene.

Klikk her for oversikt over alle Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Forus har vi hatt ganske god uttelling på å gardere storfavorittene siden nyttår. Hester som Neslands Loke, Independent O (i V75) og Relight My Fire har alle tapt som blytunge favoritter.

Denne gangen heter folkebankeren 3 Cronos F Boko og han kommer ut i V65-5. Hesten til Rune Wiig har forsåvidt overbevist, selv om det med respekt å melde ikke har vært verdens hardeste selskap han har gått i.

Han møter en gode hest fra 40 meter tillegg i 8 Kafka D, og i tillegg er det snakk om stayerdistanse. Selv om vi ikke nødvendigvis tror det er noe problem, har vi i Tyskland sett Cronos F Boko galoppere på slutten når han er blitt utfordret. Kafka D på sin side har vist fin klasse på stayerdistanse. Glem ikke at han slo en så god hest som Rafolo over 3100 meter i V75 i Bergen. Når Cronos F Boko er markert på over 80 prosent av innsatsene må vi nesten gardere.

Vår banker er av den mer dristige sorten. 1 Iron Man står forlokkende til i V65-6. Han er god på voltestart, og vi tror han leder hele veien. På en bra bane føler vi oss ganske trygg på at han traver rundt 17.0 på full distanse. Da blir det vanskelig for tilleggshestene.

Kommentarer til denne saken