*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Hvor kom den fra?

Sepmi Nasti og Kristine Kvasnes skal i ilden i V5-2 i lunsjen i Drammen i dag. Foto: Hesteguiden.com

I en alder av 6 år leverte Sepmi Nasti en strålende debut til seier, og hun vinner trolig igjen i lunsjen i Drammen i dag.

15.05.14 09:20

Spill til lunsjløpene på hhv Romme i Sverige og i Drammen her hjemme åpner tirsdagen hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V5-omgang på Vaggeryd på den andre siden av kjølen på ettermiddagen.

Les også:Jackpotmoro og vi byr på en klink vinner
Les også:Birken skal vekk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Til kvelden denne tirsdagen er det V65-spill til Forus i Stavanger samt spill til en V64-omgang på Jägersro galopp som gjelder for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto, og på begge arenaer til kvelden er det Jackpot.

På forus ligger det 566 487 kroner ekstra i sekserpotten, mens det på Jägersro ligger ligger hele 1 191 389 SEK og "venter" ekstra i sekserpotten på Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det nærmer seg 17.Mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg på lørdag kan det spillende publikum i Norge spille til en V75-omgang på Gävle i Sverige, hvor en eventuell alenevinner kan vinne 58 millioner kroner.

Nettavisen hviler aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen. Og all den tid 17. mai faller på en lørdag i år, er den hjemlige V75-omgangen flyttet til mandag 19. mai.

Det klaffet bra for undertegnede i V64-spillet på Mantorp i går kveld, når vårt mellomste V64-forslag på 480 kroner på Nettavisen gikk inn til en utbetaling på rundt 2500 kroner. Da gikk også samtlige 15 andelslag inn på Eksperten (37 500 kroner innspilt), og i tillegg ble det pent overskudd i DD-spillet.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Strålende debut, vinner igjen?
Vi ble i hvert fall mildt sagt imponert av 11 Sepmi Nasti som kommer ut i V5-2 i lunsjen i Drammen i dag i debuten ved triumfen på solide 31.2 full vei på Jarlsberg 11.april, og med en tilsvarende innsats i dag er det neppe snakk om saken. Overlegen mot tilsvarende motstand sist, og vi bankerspiller.

Kusk Kristine Kvasnes har hatt en strålende sesong så langt med 26 triumfer i bagasjen, og hun gjør stort sett ingen feil i banen. Andre omvendt i volten i andre rekke bør borge for en god start for 6-årshoppa som Kvasnes setter seg opp bak, og vi tror hun fanger tetløpende 1 Trollveikja i god tid før mål.

Vi står på tre hester
Vi må gå tynt i et annet løp i denne lunsjomgangen, og da velger vi å gå tynt i et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag i finalen. Etter et par innsatser litt under pari gikk 6 Viva La Diva et godt løp til sølv på 15.7 full vei i den siste starten, og vi ser ikke helt bort i fra at hun leder dette løpet rundt om.

Hun vil trolig bli utfordret av 7 Veeren Dior både ned startsiden og til slutt, og sistnevnte må regnes tidlig etter en oppløftende innsats til sølv på 16.1 full vei i den siste starten. Forbedret med løp i kroppen etter lang pause er trolig 11 Ramona`s Fighter (tøft ute sist), og han er best på kapasitet.

HTML EMBED


Annonsebilag